Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:14
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: GEPARD Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11224
GEPARD Kapadokya
433 Tactiek Antrenman
55% Balbezit 45%
8% Spel op eigen helft 92%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 19.6
formidabel Schieten slecht
solide Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pytlarz probeert naar een medespeler te passen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 1:0

6e minuut.
Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle passt de bal met de wreef. Pytlarz speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 2:0

7e minuut.
Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kabak heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kabak onderschept slim de pass. Kabak met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuozzi zal de hoekschop nemen. Pytlarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Triboulet onderschept slim de pass. Triboulet speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. Mihail bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 3:0

13e minuut.
Tümay met een sublieme pass. Triboulet probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz heeft problemen om de bal te vangen. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stehle geeft een hoge lob. Fijas springt en kopt de bal. Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pytlarz de bal. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 4:0

17e minuut.
Tepsici geeft een hoge lob. Özbakan geeft de bal voor. Zdrojewski kopt de bal weg. Pytlarz controleert de bal met de borst. Pytlarz schiet op doel. Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Triboulet neemt de hoekschop. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Triboulet passt de bal met de wreef. Tuozzi speelt de bal door. Stehle speelt de bal door. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Stehle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakan rent richting de bal. Met opzet legt Stehle zijn tegenspeler op de grond. Özbakan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Özbakan kan niet meer verder spelen. Tola komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pantazescu kopt de bal weg. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle met een sublieme pass. Triboulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stehle speelt de bal door. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tepsici kopt de bal weg. Stehle is nu in balbezit. Stehle geeft de bal voor. Klungelig pakt Pytlarz de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 5:0

33e minuut.
Triboulet met een sublieme pass. Stehle heeft problemen om de bal te vangen. Stehle passt de bal met de wreef. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fijas springt en kopt de bal. Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz speelt de bal door. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Mihail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 6:0

34e minuut.
Tola heeft problemen om de bal te vangen. Fijas rent richting de bal. Fijas passt de bal zonder na te denken. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet geeft een lange en hoge pass. Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pytlarz heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 7:0

35e minuut.
Pytlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas passt de bal zonder na te denken. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 8:0

38e minuut.
Stehle geeft een hoge lob. Fijas kan de bal niet met de borst controleren. Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel. Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 9:0

39e minuut.
Tuozzi probeert naar een medespeler te passen. Stehle kan de bal niet met de borst controleren. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tuozzi is nu in balbezit. Tuozzi probeert naar een medespeler te passen. Stehle geeft een hoge lob. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stehle is nu in balbezit. Stehle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 10:0

42e minuut.
Klungelig pakt Pytlarz de bal. Stehle rent richting de bal. Stehle geeft een hoge lob. Fijas heeft problemen om de bal te vangen. Fijas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Triboulet passt de bal zonder na te denken. Daar is Fijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tola is nu in balbezit. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 9%, Kapadokya 91%.
GEPARD - Kapadokya 11:0

46e minuut.
Savuţă komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tuozzi met de inworp. Stehle rent richting de bal. Stehle passt de bal in één keer door. Daar is Fijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 12:0

49e minuut.
Pytlarz geeft een hoge lob. Daar is Fijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stehle rent richting de bal. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 13:0

50e minuut.
Pytlarz onderschept slim de pass. Pytlarz passt de bal zonder na te denken. Pantazescu rent richting de bal. Pantazescu geeft de bal voor. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 14:0

52e minuut.
Şanlı rent richting de bal. Şanlı geeft de bal voor. Gronowski geeft een lange en hoge pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Tuozzi de bal. Mackiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Stehle de bal. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Mihail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Tuozzi speelt de bal door. Stehle met een sublieme pass. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 15:0

56e minuut.
Stehle is nu in balbezit. Stehle probeert naar een medespeler te passen. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 16:0

57e minuut.
Stehle speelt de bal door. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuozzi passt de bal met de wreef. Pytlarz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 17:0

58e minuut.
Stehle is nu in balbezit. Stehle speelt de bal door. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Mihail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 18:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdrojewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 19:0

62e minuut.
Triboulet geeft een lange en hoge pass. Daar is Amorusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tuozzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pytlarz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Stehle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stehle probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 20:0

67e minuut.
Daar is Stehle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stehle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amorusi de bal. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 21:0

70e minuut.
Mihail probeert naar een medespeler te passen. Tepsici controleert de bal met de borst. Triboulet rent richting de bal. Triboulet geeft de bal voor. Pytlarz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 22:0

71e minuut.
Pytlarz passt de bal met de wreef. Juan is nu in balbezit. Fijas onderschept slim de pass. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 23:0

74e minuut.
Tuozzi geeft een hoge lob. Fijas kopt de bal weg. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 24:0

76e minuut.
Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle geeft de bal voor. Fijas heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 25:0

80e minuut.
Stehle probeert naar een medespeler te passen. Fijas heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz schiet op doel. Mihail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 26:0

82e minuut.
Klungelig pakt Pytlarz de bal. Stehle probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 27:0

83e minuut.
Đuričanin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pytlarz de bal onder controle te krijgen. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Mihail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - Kapadokya 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 7%, Kapadokya 93%.
GEPARD - Kapadokya 28:0