Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24785
kms eskişehir demirspor
cemil Tactiek a
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 54.8
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi geeft een hoge lob. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn geeft een hoge lob. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała verovert de bal door een tackle van achteren. Muskała met een sublieme pass. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kamprad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kıralmaz komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Baines probeert naar een medespeler te passen. Muskała rent richting de bal. Muskała geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński schiet op doel. De bal raakt de paal. Argeşeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - eskişehir demirspor 1:0

17e minuut.
Argeşeanu speelt de bal door. Karatziobalis kopt de bal weg. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen. Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Imrik passt de bal met de wreef. Cwojdziński heeft problemen om de bal te vangen. Cwojdziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - eskişehir demirspor 2:0

28e minuut.
Karatziobalis geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński passt de bal in één keer door. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ... Argeşeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - eskişehir demirspor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 37%, eskişehir demirspor 63%.
kms - eskişehir demirspor 3:0

48e minuut.
Karatziobalis onderschept slim de pass. Karatziobalis passt de bal in één keer door. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kıralmaz passt de bal in één keer door. Castellanos rent richting de bal. Berenguel del Río tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellanos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eeckhout neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ochucki kopt de bal weg. Daar is Baines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatziobalis probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rotanzi speelt de bal door. Muñoz Cobo is nu in balbezit. Karatziobalis begaat een overtreding. Karatziobalis krijgt een gele kaart. Muñoz Cobo raakt geblesseerd tijdens het duel. Eeckhout met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Karatziobalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatziobalis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ekiert de bal. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi geeft een hoge lob. Rotanzi kan de bal niet met de borst controleren. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi passt de bal zonder na te denken. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - eskişehir demirspor 4:0

90e minuut.
Imrik rent richting de bal. Imrik passt de bal in één keer door. Kasztan speelt de bal door. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 40%, eskişehir demirspor 60%.
kms - eskişehir demirspor 4:0