Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Panter Boca Juniors_61
Tt-Pp3-2 Tactiek Eski günler.
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
67.8 gemiddelde waardering 62.9
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Inworp. Trandafir met een snelle inworp. MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft een lange en hoge pass. Seyidsoy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dobrzański passt de bal met de wreef. Maršál is nu in balbezit. Saucedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saucedo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon geeft een hoge lob. Inworp. Trandafir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacRach geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ordáz rent richting de bal. Ordáz geeft een lange en hoge pass. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršál onderschept slim de pass. Maršál geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Triquell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seyidsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacRach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Więckiewicz kopt de bal weg. Saucedo rent richting de bal. Høeg verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Høeg de bal. Høeg schiet op doel. Burgos bokst de bal weg.

43e minuut.
Vila is nu in balbezit. Vila geeft een hoge lob. Høeg is nu in balbezit. Høeg draait met de bal, schiet en ... Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Boca Juniors_61 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 51%, Boca Juniors_61 49%.
Kara Panter - Boca Juniors_61 1:0

46e minuut.
Mocanu komt het veld opgelopen. Naruoka komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Buzdugan probeert naar een medespeler te passen. Philips met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert López Cinta de bal onder controle te krijgen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Burgos bokst de bal weg.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vila met een snelle inworp. Dobrzański is nu in balbezit. Dobrzański geeft een lange en hoge pass. Naruoka krijgt zijn hoofd ertegen. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
MacRach met een sublieme pass. López Cinta controleert de bal met de borst. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naruoka rent richting de bal. Naruoka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Boca Juniors_61 2:0

57e minuut.
Naruoka rent richting de bal. Naruoka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu schiet op doel. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Boca Juniors_61 3:0

59e minuut.
Philips rent richting de bal. Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert passt de bal in één keer door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan geeft de bal voor. Inworp. Vila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrzański geeft de bal voor. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tilea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Boca Juniors_61 4:0

63e minuut.
Njarðarson onderschept slim de pass. Vila is nu in balbezit. López Cinta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Cinta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Njarðarson verovert de bal door een tackle van achteren. Njarðarson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vila met de inworp. Dobrzański geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. MacRach passt de bal in één keer door. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Triquell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Triquell krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ordáz geeft de bal voor. Naruoka rent richting de bal. Naruoka geeft een hoge lob. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Boca Juniors_61 5:0

68e minuut.
Tilea geeft de bal voor. Vila kopt de bal weg. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Maršál verovert de bal door een tackle van achteren. Maršál met een sublieme pass. Naruoka rent richting de bal. Naruoka haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Boca Juniors_61 6:0

77e minuut.
Saucedo geeft de bal voor. Inworp. Maršál met een snelle inworp. Dobrzański geeft de bal voor. Naruoka springt en kopt de bal. Burgos bokst de bal weg. Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal zonder na te denken. López Cinta probeert naar een medespeler te passen. Filó is nu in balbezit. Filó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Filó kopt de bal weg. Dobrzański rent richting de bal. Dobrzański met een sublieme pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tilea neemt vlug de vrije trap. Philips is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vila. Philips wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Vila geeft een hoge lob. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Boca Juniors_61 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 32%, Boca Juniors_61 68%.
Kara Panter - Boca Juniors_61 7:0