Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA ILAHE ILLALLAH ! SOYTÜRK
terss Tactiek ecma
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
70.6 gemiddelde waardering 58.5
outstanding Schieten very good
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Marčeta passt de bal zonder na te denken. Uglešić is nu in balbezit. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - SOYTÜRK 1:0

18e minuut.
Ferrugem heeft problemen om de bal te vangen. Ferrugem geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marčeta de bal. Marčeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - SOYTÜRK 2:0

21e minuut.
Niedźwiedzki geeft een lange en hoge pass. Marčeta rent richting de bal. Marčeta geeft een lange en hoge pass. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niedźwiedzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marčeta rent richting de bal. Marčeta schiet op doel. Fraire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zagdan heeft problemen om de bal te vangen. Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Uglešić rent richting de bal. Uglešić schiet op doel. Fraire maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marčeta rent richting de bal. Marčeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - SOYTÜRK 3:0

43e minuut.
Dragomirov met een sublieme pass. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Van Kampen begaat een overtreding. Van Kampen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 31%, SOYTÜRK 69%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - SOYTÜRK 3:0

48e minuut.
Madoń probeert naar een medespeler te passen. Ereš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereš met een sublieme pass. Cybulski rent richting de bal. Cybulski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Quang Dương onderschept slim de pass. Quang Dương geeft een lange en hoge pass. Dragomirov is nu in balbezit. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Fraire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Dragomirov met een snelle inworp. Niedźwiedzki kan de bal niet met de borst controleren. Niedźwiedzki geeft een lange en hoge pass. Marčeta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - SOYTÜRK 4:0

57e minuut.
Zagdan geeft een hoge lob. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki speelt de bal door. Uglešić rent richting de bal. Uglešić haalt uit met een fantastische trap. Fraire bokst de bal weg. Marčeta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Mierzwiński komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Dragomirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirov geeft een lange en hoge pass. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - SOYTÜRK 5:0

79e minuut.
Van Kampen rent richting de bal. Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Niedźwiedzki speelt de bal door. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dragomirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki speelt de bal door. Marčeta rent richting de bal. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Fraire bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 46%, SOYTÜRK 54%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - SOYTÜRK 5:0