Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
07Antalya Spor07 SOYTÜRK
delidumrul Tactiek sır
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Doxaras speelt de bal door. Develioğlu probeert naar een medespeler te passen. Sharan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SOYTÜRK 1:0

21e minuut.
Gargano is nu in balbezit. Gargano speelt de bal door. Lienert rent richting de bal. Lienert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SOYTÜRK 2:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ereš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doxaras rent richting de bal. Cybulski onderschept slim de pass. Cybulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mendil geeft een lange en hoge pass. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lienert. Lienert krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ereš rent richting de bal. Ereš passt de bal met de wreef. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski schiet op doel. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 51%, SOYTÜRK 49%.
07Antalya Spor07 - SOYTÜRK 2:0

46e minuut.
Trzaska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adanović komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tököli rent richting de bal. Tököli geeft een lange en hoge pass. Daar is Lopičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharan is nu in balbezit. Sharan schiet op doel. Fraire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Mendil met een sublieme pass. Develioğlu met een sublieme pass. Lienert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SOYTÜRK 3:0

75e minuut.
Doxaras rent richting de bal. Doxaras speelt de bal door. Ajdinaj geeft een lange en hoge pass. Sharan rent richting de bal. Sharan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mendil rent richting de bal. Cybulski begaat een overtreding. Mendil raakt geblesseerd tijdens het duel. Tököli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sharan kopt de bal weg. Lienert rent richting de bal. Lienert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 45%, SOYTÜRK 55%.
07Antalya Spor07 - SOYTÜRK 3:0