Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eskişehir demirspor FC LOSER
a Tactiek yeni
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
55 gemiddelde waardering 65.2
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Çallı geeft de bal voor. Kamprad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szynkaruk. Kamprad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kamprad kan niet meer verder spelen. Gordinho komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Ekiert probeert naar een medespeler te passen. White kan de bal niet met de borst controleren. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - FC LOSER 0:1

13e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gruyter onderschept slim de pass. De Gruyter passt de bal met de wreef. Melitis rent richting de bal. Melitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk passt de bal met de wreef. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı geeft een lange en hoge pass. Melitis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Galanin met een sublieme pass. Szynkaruk kopt de bal weg. Ciuchiţă rent richting de bal. Melitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - FC LOSER 0:2

21e minuut.
Ochucki controleert de bal met de borst. Miala verovert de bal door een tackle van achteren. Miala passt de bal zonder na te denken. Şanlı rent richting de bal. Şanlı draait met de bal, schiet en ... Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melitis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - FC LOSER 0:3

27e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Muñoz Cobo met een sublieme pass. Szynkaruk probeert naar een medespeler te passen. Melitis rent richting de bal. Melitis haalt uit met een fantastische trap. Guerra bokst de bal weg.

36e minuut.
Rotanzi passt de bal zonder na te denken. Eeckhout geeft een hoge lob. De Gruyter rent richting de bal. Sciarrino onderschept slim de pass. Sciarrino schiet op doel. Galanin bokst de bal weg.

39e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Melitis rent richting de bal. Melitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - FC LOSER 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskişehir demirspor 70%, FC LOSER 30%.
eskişehir demirspor - FC LOSER 0:4

48e minuut.
Szynkaruk probeert naar een medespeler te passen. Şanlı rent richting de bal. Klungelig pakt Şanlı de bal. Şanlı geeft de bal voor. Melitis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tolosa geeft een lange en hoge pass. Guerra speelt de bal door. De Gruyter kopt de bal weg. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. Galanin bokst de bal weg. Inworp. Benczyński komt het veld opgelopen. Gordinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos geeft een lange en hoge pass. Galanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
White geeft een hoge lob. Inworp. Szynkaruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miala rent richting de bal. Miala geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Benczyński springt en kopt de bal. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Eeckhout passt de bal zonder na te denken. Şanlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kasztan de bal. Melitis is nu in balbezit. Melitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szynkaruk passt de bal zonder na te denken. Salmanis geeft een lange en hoge pass. Şanlı is nu in balbezit. Şanlı geeft een lange en hoge pass. Melitis springt en kopt de bal. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Çallı is nu in balbezit. Çallı probeert naar een medespeler te passen. Şanlı rent richting de bal. Şanlı geeft de bal voor. Klungelig pakt Ekiert de bal. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melitis is nu in balbezit. Melitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - FC LOSER 0:5

90e minuut.
Klungelig pakt Castellanos de bal. Duy Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos begaat een overtreding. Castellanos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskişehir demirspor 67%, FC LOSER 33%.
eskişehir demirspor - FC LOSER 0:5