Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22576
kms LA ILAHE ILLALLAH !
cemil Tactiek antrenman
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 37.5
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Maleńczuk geeft de bal voor. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Czyszanowski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Czyszanowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Imrik raakt geblesseerd tijdens het duel. Imrik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 1:0

7e minuut.
Muskała kopt de bal weg. Maleńczuk kan de bal niet met de borst controleren. Maleńczuk met een sublieme pass. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Istenes probeert wanhopig de bal te grijpen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Alfonso met een snelle inworp. Szita is nu in balbezit. Szita probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Puig kopt de bal weg. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn met een sublieme pass. Artistico rent richting de bal. Artistico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alfonso passt de bal in één keer door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Istenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Maniu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 2:0

23e minuut.
Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Radulov kan de bal niet met de borst controleren. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Maniu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Istenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lanza de bal. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 3:0

26e minuut.
Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn passt de bal met de wreef. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 4:0

31e minuut.
Muskała speelt de bal door. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ... Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pawliszyn kopt de bal weg. Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita geeft een hoge lob. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen. Istenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Szita met een sublieme pass. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft de bal voor. Artistico rent richting de bal. Artistico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 5:0

38e minuut.
Balaniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico speelt de bal door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Istenes trapt de bal weg van het doel. Maleńczuk kopt de bal weg. Szita met een sublieme pass. Artistico rent richting de bal. Artistico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 19%, LA ILAHE ILLALLAH ! 81%.
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 5:0

51e minuut.
Alfonso met de inworp. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita passt de bal met de wreef. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Istenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Puig met een sublieme pass. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Artistico heeft problemen om de bal te vangen. Artistico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 6:0

58e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn geeft een hoge lob. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita passt de bal met de wreef. Alfonso met een sublieme pass. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 7:0

71e minuut.
Alfonso passt de bal met de wreef. Artistico is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanza. Lanza krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Artistico onderschept slim de pass. Artistico schiet op doel. Lanza probeert de bal aan de voet te houden. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel. Istenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maniu de bal onder controle te krijgen. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lanza trapt de bal weg. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso speelt de bal door. Artistico rent richting de bal. Artistico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Istenes speelt de bal door. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Artistico rent richting de bal. Artistico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Artistico passt de bal met de wreef. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Istenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 8:0

84e minuut.
Alfonso met een snelle inworp. Szita speelt de bal door. Pawliszyn speelt de bal door. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Devuyst rent richting de bal. Devuyst met een sublieme pass. Pawliszyn speelt de bal door. Artistico rent richting de bal. Artistico schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 17%, LA ILAHE ILLALLAH ! 83%.
kms - LA ILAHE ILLALLAH ! 9:0