Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İdikut Yeniçeri İdmanocağı AK YÜREK (DİRİLİŞ)
yara kaldın Tactiek küçük baba
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 61.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Papović onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łacina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aksić geeft een hoge lob. Varsamis krijgt zijn hoofd ertegen. Ferrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Papović kopt de bal weg. Illán is nu in balbezit. Met opzet legt Łacina zijn tegenspeler op de grond. Łacina krijgt een gele kaart. Varsamis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piccinino komt het veld opgelopen. Lemnaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 0:1

19e minuut.
Papović bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinino onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Azalmaz ... Strafschop! Piccinino raakt geblesseerd tijdens het duel. Piccinino neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Aksić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łacina geeft een lange en hoge pass. Zafra kopt de bal weg. Piccinino rent richting de bal. Piccinino draait met de bal, schiet en ... Ferrer bokst de bal weg.

29e minuut.
Zafra kopt de bal weg. Illán geeft een hoge lob. Whitley heeft problemen om de bal te vangen. Thái Dương onderschept slim de pass. Thái Dương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alaroğlu kopt de bal weg. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương draait met de bal, schiet en ... Zambrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İdikut Yeniçeri İdmanocağı 63%, AK YÜREK (DİRİLİŞ) 37%.
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 0:2

48e minuut.
Aksić passt de bal in één keer door. Piccinino rent richting de bal. Dogbe is nu in balbezit. Dogbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 1:2

50e minuut.
Thái Dương probeert de bal aan de voet te houden. Reinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zafra zijn tegenspeler op de grond. Zafra krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Akkan passt de bal met de wreef. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán geeft een hoge lob. Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă schiet op doel. Zambrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Łacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacina geeft een lange en hoge pass. Piccinino is nu in balbezit. Piccinino schiet op doel. Ferrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 2:2

65e minuut.
Zafra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaptan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lemnaru probeert naar een medespeler te passen. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacina rent richting de bal. Illán verovert de bal door een tackle van achteren. Illán geeft de bal voor. Zambrowski bokst de bal weg. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 2:3

79e minuut.
Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barkley krijgt een gele kaart. Thái Dương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thái Dương neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Dogbe de bal. Dogbe met een sublieme pass. Piccinino rent richting de bal. Piccinino schiet op doel. Ferrer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İdikut Yeniçeri İdmanocağı 62%, AK YÜREK (DİRİLİŞ) 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İdikut Yeniçeri İdmanocağı - AK YÜREK (DİRİLİŞ) 3:3