Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sultangazispor **HAN SPOR**
on the road Tactiek FB end
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
28.4 gemiddelde waardering 55.9
poor Schieten incredible
adequate Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Baldoli onderschept slim de pass. Baldoli passt de bal met de wreef. Daia rent richting de bal. Daia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:1

11e minuut.
Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan geeft een hoge lob. Kastamonulu probeert de bal aan de voet te houden. Daia rent richting de bal. Daia schiet op doel. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:2

13e minuut.
Stute passt de bal in één keer door. Daar is Fındıkçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia draait met de bal, schiet en ... Manias bokst de bal weg. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:3

15e minuut.
Gavilán rent richting de bal. Gavilán geeft een lange en hoge pass. Göktürk heeft problemen om de bal te vangen. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Baldoli heeft problemen om de bal te vangen. Fındıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Bauts rent richting de bal. Bauts schiet op doel. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:4

18e minuut.
Menschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Gavilán rent richting de bal. Menschaert onderschept slim de pass. Menschaert schiet op doel. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:5

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Turba de bal onder controle te krijgen. Bauts rent richting de bal. Daia rent richting de bal. Daia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Dombkowski geeft een hoge lob. Stute rent richting de bal. Stute passt de bal in één keer door. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Baldoli geeft een hoge lob. Daia rent richting de bal. Daia passt de bal met de wreef. Bauts is nu in balbezit. Bauts haalt uit met een fantastische trap. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert passt de bal zonder na te denken. Daia rent richting de bal. Daia schiet op doel. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:6

33e minuut.
Claes passt de bal in één keer door. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts passt de bal in één keer door. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia draait met de bal, schiet en ... Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baldoli passt de bal in één keer door. Bauts is nu in balbezit. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia draait met de bal, schiet en ... Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazispor 73%, **HAN SPOR** 27%.
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:7

54e minuut.
Boţan met een sublieme pass. Dombkowski geeft een hoge lob. Bauts kopt de bal weg. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:8

56e minuut.
Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts verovert de bal door een tackle van achteren. Bauts geeft een hoge lob. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Manias bokst de bal weg. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:9

58e minuut.
Menschaert is nu in balbezit. Göktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Daia is nu in balbezit. Daia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:10

61e minuut.
Kastamonulu geeft een hoge lob. Bauts rent richting de bal. Bauts speelt de bal door. Daia heeft problemen om de bal te vangen. Daia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:11

63e minuut.
Süvari passt de bal met de wreef. Tosh rent richting de bal. Bauts verovert de bal door een tackle van achteren. Bauts haalt uit met een fantastische trap. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:12

69e minuut.
Boţan passt de bal met de wreef. Daar is Fındıkçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fındıkçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia haalt uit met een fantastische trap. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Dombkowski geeft een lange en hoge pass. Bauts kopt de bal weg. Klungelig pakt Gavilán de bal. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Menschaert is nu in balbezit. Menschaert passt de bal in één keer door. Gavilán rent richting de bal. Daia verovert de bal door een tackle van achteren. Daia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daia is nu in balbezit. Daia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:13

78e minuut.
İskenderoğlu rent richting de bal. İskenderoğlu met een sublieme pass. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts schiet op doel. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:14

80e minuut.
Dombkowski is nu in balbezit. Dombkowski geeft een hoge lob. Menschaert heeft problemen om de bal te vangen. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:15

82e minuut.
Bauts is nu in balbezit. Bauts probeert naar een medespeler te passen. Daia is nu in balbezit. Daia draait met de bal, schiet en ... Manias probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Manias niet meer kan verder spelen. Eldeviren komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Baldoli heeft problemen om de bal te vangen. Baldoli probeert naar een medespeler te passen. Daia is nu in balbezit. Daia haalt uit met een fantastische trap. Eldeviren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Eldeviren probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Turba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fındıkçıoğlu met een snelle inworp. Bauts rent richting de bal. Bauts draait met de bal, schiet en ... Eldeviren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert schiet op doel. Eldeviren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazispor 76%, **HAN SPOR** 24%.
Sultangazispor - **HAN SPOR** 0:16