Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC Kastamonu FK
GER-3-DEFİ Tactiek 3-5-2 yeni
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


21e minuut.
Şirinov rent richting de bal. Banouas verovert de bal door een tackle van achteren. Banouas met een sublieme pass. Rachwalik is nu in balbezit. Rachwalik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Písecký speelt de bal door. Fucheng rent richting de bal. Fucheng probeert naar een medespeler te passen. Nistad is nu in balbezit. Nistad schiet op doel. Lütfəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Písecký speelt de bal door. Klungelig pakt Sušal de bal. Písecký rent richting de bal. Písecký geeft de bal voor. Rachwalik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fucheng passt de bal met de wreef. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski passt de bal in één keer door. Sušal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal haalt uit met een fantastische trap. Lütfəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski probeert naar een medespeler te passen. Písecký met een sublieme pass. Sušal rent richting de bal. Sušal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lütfəliyev trapt de bal weg. Fucheng kopt de bal weg. Nistad rent richting de bal. Nistad schiet op doel. Lütfəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Fucheng rent richting de bal. Fucheng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nistad de bal. Nistad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 67%, Kastamonu FK 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATHLETİC ATİK FC - Kastamonu FK 0:0

46e minuut.
Hernán Angulo komt het veld opgelopen. Stafiera komt het veld opgelopen. Denizli komt het veld opgelopen. Özalp komt het veld opgelopen. Reynolds komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Arifov is nu in balbezit. Umudov rent richting de bal. Czecholiński onderschept slim de pass. Arifov is nu in balbezit. Arifov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Umudov met een sublieme pass. Arifov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Czecholiński ... Strafschop! Czecholiński krijgt een gele kaart. Arifov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şirinov neemt zijn aanloop. Costarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 53%, Kastamonu FK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATHLETİC ATİK FC - Kastamonu FK 0:0