Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: SamaNdrek Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14377
SamaNdrek KAVAKKÖY BLD. SK.
541 Tactiek 4+3+1+2
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.2 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal met de wreef. Berescu rent richting de bal. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:1

4e minuut.
Möckli met een sublieme pass. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Lohrmann kopt de bal weg. Berescu geeft een lange en hoge pass. Ateşoğlu kopt de bal weg. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:2

9e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Lohrmann is nu in balbezit. Lohrmann speelt de bal door. Wąsowicz is nu in balbezit. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:3

12e minuut.
Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus onderschept slim de pass. Viibus schiet op doel. Ardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:3

12e minuut.
Ateşoğlu met een sublieme pass. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:4

29e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Lohrmann rent richting de bal. Lohrmann met een sublieme pass. Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gaziantepliler is nu in balbezit. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu speelt de bal door. Ateşoğlu is nu in balbezit. Ateşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:5

40e minuut.
Möckli speelt de bal door. Viibus speelt de bal door. Inworp. Basarabeanu met de inworp. Wąsowicz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:6

41e minuut.
Ateşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu rent richting de bal. Berescu geeft de bal voor. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:7

45e minuut.
Basarabeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ebbing komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pilich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebbing met een snelle inworp. Lohrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohrmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 75%, KAVAKKÖY BLD. SK. 25%.
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:7

53e minuut.
Škipina probeert naar een medespeler te passen. Migliori bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliori passt de bal in één keer door. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:8

56e minuut.
Lohrmann onderschept slim de pass. Lohrmann geeft een hoge lob. Hasanović heeft problemen om de bal te vangen. Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:9

59e minuut.
Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu geeft een lange en hoge pass. Ateşoğlu springt en kopt de bal. Wąsowicz is nu in balbezit. Wąsowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:10

64e minuut.
Berescu geeft een hoge lob. Wąsowicz kan de bal niet met de borst controleren. Pilich rent richting de bal. Wąsowicz onderschept slim de pass. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:11

65e minuut.
Škipina heeft problemen om de bal te vangen. Škipina met een sublieme pass. Lohrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohrmann geeft een hoge lob. Ateşoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Migliori probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu passt de bal zonder na te denken. Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:12

74e minuut.
Hara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lohrmann met een sublieme pass. Ateşoğlu is nu in balbezit. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cəbrayılov trapt de bal weg. Migliori kopt de bal weg. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:13

77e minuut.
Škipina speelt de bal door. Wąsowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilich. Pilich krijgt een gele kaart. Wąsowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Škipina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raiciu kopt de bal weg. Daar is Bonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lohrmann geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:14

79e minuut.
Gaziantepliler geeft een hoge lob. Inworp. Lohrmann met de inworp. Berescu geeft een lange en hoge pass. Ateşoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:15

83e minuut.
Basmacı is nu in balbezit. Ros Badia onderschept slim de pass. Ros Badia geeft een hoge lob. Möckli is nu in balbezit. Möckli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 65%, KAVAKKÖY BLD. SK. 35%.
SamaNdrek - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:15