Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adıyaman FC Yıkar Geçer
yeniiiii Tactiek last version
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Farías speelt de bal door. Alfano is nu in balbezit. Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Sallai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Yıkar Geçer 1:0

12e minuut.
Muğlalılar is nu in balbezit. Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Poll passt de bal zonder na te denken. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Farías passt de bal zonder na te denken. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson met een sublieme pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gabríelsson met een snelle inworp. Pénzes is nu in balbezit. Pénzes geeft de bal voor. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alfano speelt de bal door. Czerep rent richting de bal. Czerep probeert naar een medespeler te passen. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak draait met de bal, schiet en ... Schollen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pénzes geeft de bal voor. Bodrogi met een sublieme pass. Garwoła rent richting de bal. Garwoła met een sublieme pass. Gabríelsson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sallai trapt de bal weg van het doel. Czerep kopt de bal weg. Kovačević speelt de bal door. Dyjak rent richting de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap. Schollen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 48%, Yıkar Geçer 52%.
Adıyaman FC - Yıkar Geçer 1:0

47e minuut.
Garwoła onderschept slim de pass. Alfano verovert de bal door een tackle van achteren. Alfano speelt de bal door. Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Yıkar Geçer 2:0

54e minuut.
Pronin passt de bal in één keer door. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson probeert naar een medespeler te passen. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ettengruber geeft een hoge lob. Rybak geeft de bal voor. Pénzes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. Schollen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kovačević speelt de bal door. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak passt de bal zonder na te denken. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
D`Alù geeft de bal voor. Poll rent richting de bal. Nder is nu in balbezit. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kovačević passt de bal in één keer door. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes begaat een overtreding. Dyjak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Czerep neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Schollen niet meer kan verder spelen. Boyanov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
D`Alù rent richting de bal. D`Alù geeft een lange en hoge pass. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak draait met de bal, schiet en ... Boyanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki geeft de bal voor. Inworp. Akyol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pénzes geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 45%, Yıkar Geçer 55%.
Adıyaman FC - Yıkar Geçer 2:0