Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yıkar Geçer SamaNdrek
last version Tactiek 343
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 24
formidable Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Hasanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zub met een snelle inworp. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 1:0

3e minuut.
Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep met een sublieme pass. Sorveteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 2:0

6e minuut.
Couce passt de bal met de wreef. Sciacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciacca passt de bal zonder na te denken. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes draait met de bal, schiet en ... Balahnin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 3:0

6e minuut.
Möckli heeft problemen om de bal te vangen. Möckli speelt de bal door. Gaziantepliler controleert de bal met de borst. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zub is nu in balbezit. Zub geeft de bal voor. Paredes controleert de bal met de borst. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 4:0

11e minuut.
Zub geeft een lange en hoge pass. Sorveteiro kopt de bal weg. Kovačević met een sublieme pass. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Szyszka is nu in balbezit. Czerep is nu in balbezit. Czerep speelt de bal door. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro haalt uit met een fantastische trap. Balahnin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Couce geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zub met een snelle inworp. Sorveteiro rent richting de bal. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Gaziantepliler geeft de bal voor. Inworp. Zub met de inworp. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potiguara heeft problemen om de bal te vangen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Zub de bal. Zub passt de bal in één keer door. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro haalt uit met een fantastische trap. Balahnin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 5:0

17e minuut.
Couce onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zub met een snelle inworp. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro haalt uit met een fantastische trap. Balahnin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bazunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep onderschept slim de pass. Czerep passt de bal met de wreef. Sorveteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kovačević onderschept slim de pass. Kovačević met een sublieme pass. Klungelig pakt Sorveteiro de bal. Sorveteiro haalt uit met een fantastische trap. Balahnin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 6:0

24e minuut.
Möckli met een sublieme pass. Inworp. D`Alù met een snelle inworp. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sciacca kopt de bal weg. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Balahnin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 7:0

27e minuut.
Gaziantepliler heeft problemen om de bal te vangen. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Sorveteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 8:0

29e minuut.
Gaziantepliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro onderschept slim de pass. Sorveteiro haalt uit met een fantastische trap. Hasanović probeert de bal aan de voet te houden. Balahnin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 9:0

31e minuut.
Czerep verovert de bal door een tackle van achteren. Czerep probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorveteiro de bal. Sorveteiro schiet op doel. Balahnin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 10:0

34e minuut.
D`Alù met een sublieme pass. Kovačević speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Balahnin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 11:0

38e minuut.
D`Alù onderschept slim de pass. D`Alù probeert naar een medespeler te passen. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... Balahnin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 12:0

40e minuut.
Dobrogeanu kopt de bal weg. Czerep is nu in balbezit. Czerep passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
D`Alù bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alù met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 13:0

43e minuut.
Bazunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep verovert de bal door een tackle van achteren. Czerep speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Paredes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uvia komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Czerep kopt de bal weg. Gaziantepliler heeft problemen om de bal te vangen. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uvia de bal. Uvia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kovačević is nu in balbezit. Kovačević passt de bal in één keer door. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ... Balahnin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 13%, SamaNdrek 87%.
Yıkar Geçer - SamaNdrek 14:0

51e minuut.
Czerep passt de bal zonder na te denken. D`Alù is nu in balbezit. D`Alù met een sublieme pass. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Czerep probeert naar een medespeler te passen. Kovačević speelt de bal door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... Balahnin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 15:0

55e minuut.
Zub geeft een lange en hoge pass. D`Alù rent richting de bal. D`Alù speelt de bal door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zub met een snelle inworp. Sorveteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro passt de bal zonder na te denken. Kovačević is nu in balbezit. Kovačević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep passt de bal zonder na te denken. Kovačević met een sublieme pass. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Czerep verovert de bal door een tackle van achteren. Czerep passt de bal zonder na te denken. Sorveteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ... Balahnin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 16:0

63e minuut.
Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačević passt de bal in één keer door. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ... Balahnin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 17:0

64e minuut.
Czerep probeert naar een medespeler te passen. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub geeft een lange en hoge pass. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 18:0

67e minuut.
D`Alù geeft een lange en hoge pass. Balahnin met een sublieme pass. Czerep geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uvia de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 19:0

71e minuut.
Zub verovert de bal door een tackle van achteren. Zub probeert naar een medespeler te passen. Kovačević is nu in balbezit. Sorveteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kovačević is nu in balbezit. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Sorveteiro de bal. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Alfano rent richting de bal. Alfano geeft een hoge lob. Potiguara rent richting de bal. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sośnicki speelt de bal door. Zub met een sublieme pass. Sorveteiro heeft problemen om de bal te vangen. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 20:0

81e minuut.
Zub kopt de bal weg. Sorveteiro rent richting de bal. Couce begaat een overtreding. Sorveteiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zub neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Czerep geeft een lange en hoge pass. Balahnin speelt de bal door. Sciacca probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zub de bal onder controle te krijgen. Zub geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
D`Alù met een sublieme pass. Uvia heeft problemen om de bal te vangen. Kovačević met een sublieme pass. Sorveteiro rent richting de bal. Sorveteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - SamaNdrek 21:0

89e minuut.
Sciacca is nu in balbezit. Dobrogeanu begaat een overtreding. Sciacca raakt geblesseerd tijdens het duel. Sciacca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uvia kopt de bal weg. Uvia is nu in balbezit. Uvia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 20%, SamaNdrek 80%.
Yıkar Geçer - SamaNdrek 21:0