Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: SamaNdrek Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12074
SamaNdrek Yıkar Geçer
343 Tactiek last version
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 58.6
poor Schieten formidable
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Dyjak rent richting de bal. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak verovert de bal door een tackle van achteren. Dyjak draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:1

3e minuut.
Czerep kopt de bal weg. Couce controleert de bal met de borst. Poll rent richting de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:2

5e minuut.
Couce probeert naar een medespeler te passen. Kovačević rent richting de bal. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Dyjak rent richting de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marletta speelt de bal door. Kovačević kopt de bal weg. Klungelig pakt Couce de bal. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Couce rent richting de bal. Kovačević verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačević met een sublieme pass. Poll rent richting de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Marletta trapt de bal weg van het doel. Sorveteiro rent richting de bal. Sorveteiro passt de bal met de wreef. Poll is nu in balbezit. Poll draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačević passt de bal zonder na te denken. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:3

11e minuut.
Möckli passt de bal in één keer door. Daar is Poll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poll draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hasanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:4

14e minuut.
D`Alù bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alù passt de bal met de wreef. Hasanović heeft problemen om de bal te vangen. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gaziantepliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Möckli rent richting de bal. Möckli passt de bal met de wreef. Sorveteiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Poll de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marletta trapt de bal weg van het doel. Czerep speelt de bal door. Daar is Gaziantepliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dyjak krijgt zijn hoofd ertegen. Marletta bokst de bal weg.

18e minuut.
Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dyjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyjak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hasanović de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Klungelig pakt Sorveteiro de bal. Sorveteiro speelt de bal door. Daar is D`Alù, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyjak rent richting de bal. Dyjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dyjak passt de bal in één keer door. Daar is Kovačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Poll heeft problemen om de bal te vangen. Poll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Kovačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Dyjak rent richting de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:5

28e minuut.
Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak geeft een lange en hoge pass. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dyjak de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zub geeft een hoge lob. Dyjak rent richting de bal. Hasanović begaat een overtreding. Hasanović krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gaziantepliler is nu in balbezit. Sorveteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sorveteiro speelt de bal door. Poll rent richting de bal. Poll schiet op doel. Marletta bokst de bal weg.

35e minuut.
Kovačević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Czerep de bal. Czerep passt de bal zonder na te denken. Poll heeft problemen om de bal te vangen. Poll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kovačević passt de bal zonder na te denken. D`Alù heeft problemen om de bal te vangen. D`Alù passt de bal zonder na te denken. Dyjak rent richting de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kovačević onderschept slim de pass. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak schiet op doel. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:6

41e minuut.
Sorveteiro onderschept slim de pass. Sorveteiro geeft een hoge lob. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:7

43e minuut.
Sciacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciacca geeft de bal voor. Daar is Gaziantepliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poll rent richting de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 84%, Yıkar Geçer 16%.
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:7

50e minuut.
D`Alù onderschept slim de pass. D`Alù speelt de bal door. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak schiet op doel. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
D`Alù bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alù speelt de bal door. Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak rent richting de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:8

57e minuut.
Kovačević is nu in balbezit. Kovačević passt de bal zonder na te denken. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:9

61e minuut.
Dyjak is nu in balbezit. Dyjak passt de bal in één keer door. Kovačević met een sublieme pass. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Szyszka is nu in balbezit. Czerep verovert de bal door een tackle van achteren. Czerep met een sublieme pass. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:10

67e minuut.
Hasanović geeft de bal voor. D`Alù rent richting de bal. D`Alù speelt de bal door. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:11

70e minuut.
Daar is Hasanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević is nu in balbezit. Kovačević passt de bal zonder na te denken. Dyjak rent richting de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:12

71e minuut.
Kovačević onderschept slim de pass. Kovačević met een sublieme pass. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak schiet op doel. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Gaziantepliler onderschept slim de pass. Inworp. Sorveteiro met een snelle inworp. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bodrogi passt de bal zonder na te denken. Zub met een sublieme pass. Czerep probeert naar een medespeler te passen. Dyjak heeft problemen om de bal te vangen. Dyjak schiet op doel. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poll rent richting de bal. Poll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:13

80e minuut.
Szyszka rent richting de bal. Czerep is nu in balbezit. Czerep passt de bal met de wreef. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dyjak rent richting de bal. Marletta met een sublieme pass. D`Alù kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyjak de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sorveteiro geeft een hoge lob. Kovačević met een sublieme pass. Daar is Dyjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyjak draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:14

85e minuut.
Kovačević speelt de bal door. Czerep heeft problemen om de bal te vangen. Czerep speelt de bal door. Poll rent richting de bal. Poll draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Dyjak passt de bal zonder na te denken. D`Alù rent richting de bal. D`Alù probeert naar een medespeler te passen. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 69%, Yıkar Geçer 31%.
SamaNdrek - Yıkar Geçer 0:14