Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reşadiye [S.K] KAVAKKÖY BLD. SK.
turan Tactiek 4+3+1+2
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu geeft een hoge lob. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Teber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:1

5e minuut.
Ardal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prodan met de inworp. Cedrón rent richting de bal. Cedrón geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Lohrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohrmann met een sublieme pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft de bal voor. Machado springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Migliori geeft de bal voor. Dzikowski heeft problemen om de bal te vangen. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Teber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:2

19e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu geeft een lange en hoge pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. Paal! Franco heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft een lange en hoge pass. Basarabeanu kopt de bal weg. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz schiet op doel. Teber probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Machado kopt de bal weg. Berescu rent richting de bal. Berescu speelt de bal door. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz schiet op doel. Teber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu geeft de bal voor. Wąsowicz is nu in balbezit. Wąsowicz schiet op doel. Teber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Caliani geeft de bal voor. Ardal rent richting de bal. Çamlık onderschept slim de pass. Çamlık haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 62%, KAVAKKÖY BLD. SK. 38%.
Reşadiye [S.K] - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:2

50e minuut.
Ardal geeft de bal voor. Inworp. Prodan met de inworp. Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliani geeft de bal voor. Basmacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Migliori de bal. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass. Wąsowicz kopt de bal weg. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina maakt een afschuwelijke overtreding. Prodan raakt geblesseerd tijdens het duel. Caliani met een snel genomen vrije trap. Cabuda kopt de bal weg. Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrón geeft de bal voor. Çamlık maakt een snoekduik en kopt de bal. Basmacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prodan. Škipina raakt geblesseerd tijdens het duel. Ardal met een snel genomen vrije trap. Berescu rent richting de bal. Berescu geeft de bal voor. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Teber trapt de bal weg. Škipina kopt de bal weg. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een hoge lob. Machado krijgt zijn hoofd ertegen. Teber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Varga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basarabeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lohrmann rent richting de bal. Lohrmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 55%, KAVAKKÖY BLD. SK. 45%.
Reşadiye [S.K] - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:2