Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: Ali Sami Yen
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21499
El-insaf ALONSO GS
Tsubasa Tactiek 4-4-1-1 b
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


20e minuut.
Heinola passt de bal met de wreef. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz passt de bal met de wreef. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Myszor probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sin passt de bal in één keer door. Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel. Üçüncü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Holubec met een snelle inworp. Załuski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bonavia rent richting de bal. Bonavia geeft een hoge lob. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor passt de bal in één keer door. Garavano verovert de bal door een tackle van achteren. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba haalt uit met een fantastische trap. Üçüncü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Fasola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madroño komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Heinola heeft problemen om de bal te vangen. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz passt de bal zonder na te denken. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil schiet op doel. Jansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Marut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łukasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Jansson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 55%, ALONSO GS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-insaf - ALONSO GS 0:0

47e minuut.
Bonavia is nu in balbezit. Bonavia geeft een lange en hoge pass. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin haalt uit met een fantastische trap. Luba probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Holubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubec passt de bal zonder na te denken. Heinola rent richting de bal. Heinola geeft een lange en hoge pass. Ecevit springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Łukasiewicz is nu in balbezit. Nattermann verovert de bal door een tackle van achteren. Nattermann geeft de bal voor. Luba is nu in balbezit. Luba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Łukasiewicz passt de bal in één keer door. Heinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinola geeft een hoge lob. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Jansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel. Garavano probeert de bal aan de voet te houden. Madroño rent richting de bal. Madroño draait met de bal, schiet en ... Üçüncü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Üçüncü probeert naar een medespeler te passen. Heinola kopt de bal weg. Klungelig pakt Marut de bal. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Luba de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz is nu in balbezit. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Luba rent richting de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap. Üçüncü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hwan-Sin met een sublieme pass. Myszor met een sublieme pass. Hwan-Sin met een sublieme pass. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 64%, ALONSO GS 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-insaf - ALONSO GS 0:0