Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artvin SK Orman Spor
Normal Tactiek birincil
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 49.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Turkalp trapt de bal weg van het doel. Svilan rent richting de bal. Svilan passt de bal zonder na te denken. Zaloga rent richting de bal. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. Turkalp bokst de bal weg.

10e minuut.
Svilan heeft problemen om de bal te vangen. Svilan passt de bal met de wreef. İnce rent richting de bal. Zaloga onderschept slim de pass. Zaloga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dzigoński met een sublieme pass. Svilan rent richting de bal. Svilan geeft een lange en hoge pass. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Zaloga de bal. Zaloga passt de bal in één keer door. Nowomiejski rent richting de bal. Nowomiejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:2

21e minuut.
Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner begaat een overtreding. Buchner krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Doeltrap. Turkalp trapt de bal weg van het doel. Nowomiejski kopt de bal weg. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:3

26e minuut.
Kula passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Buchner rent richting de bal. Buchner geeft een lange en hoge pass. Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaloga rent richting de bal. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:4

31e minuut.
Daar is Sarıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz kopt de bal weg. Buchner is nu in balbezit. Buchner schiet op doel. Turkalp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:5

32e minuut.
Ülker heeft problemen om de bal te vangen. Svilan is nu in balbezit. Svilan met een sublieme pass. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga schiet op doel. Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Xafis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svilan is nu in balbezit. Svilan geeft een hoge lob. Buchner rent richting de bal. Buchner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:6

39e minuut.
Xafis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ülker met de inworp. Kula is nu in balbezit. Kula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artvin SK 71%, Orman Spor 29%.
Artvin SK - Orman Spor 0:6

47e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Buchner is nu in balbezit. Buchner geeft een lange en hoge pass. Zaloga rent richting de bal. Zaloga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Savaştürk de bal. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. Turkalp bokst de bal weg. Buchner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:7

52e minuut.
Yavuz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svilan zal de hoekschop nemen. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner schiet op doel. Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:8

54e minuut.
Xafis geeft een lange en hoge pass. Savaştürk probeert de bal met de borst te controleren. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap. Turkalp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:9

58e minuut.
İnce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svilan met een snelle inworp. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yavuz rent richting de bal. Nowomiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Nowomiejski met een sublieme pass. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nowomiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowomiejski speelt de bal door. Buchner rent richting de bal. Buchner geeft een hoge lob. Daar is İnce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:10

64e minuut.
Zaloga rent richting de bal. Zaloga passt de bal zonder na te denken. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowomiejski rent richting de bal. Nowomiejski draait met de bal, schiet en ... Turkalp bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Nowomiejski speelt de bal door. Svilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilan met een sublieme pass. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga draait met de bal, schiet en ... Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:11

68e minuut.
Savaştürk probeert de bal aan de voet te houden. Nowomiejski speelt de bal door. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:12

71e minuut.
Buchner passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowomiejski rent richting de bal. Nowomiejski passt de bal met de wreef. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:13

81e minuut.
Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowomiejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowomiejski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Svilan passt de bal in één keer door. Nowomiejski rent richting de bal. Nowomiejski met een sublieme pass. Zaloga kan de bal niet met de borst controleren. Nowomiejski met een sublieme pass. Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - Orman Spor 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artvin SK 79%, Orman Spor 21%.
Artvin SK - Orman Spor 0:14