Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artvin SK ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
Normal Tactiek TİKİ TAKA SAG
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.2 gemiddelde waardering 58.1
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Hamerlynck rent richting de bal. İnce rent richting de bal. İnce passt de bal in één keer door. Daeseleire is nu in balbezit. Daeseleire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1

10e minuut.
Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire rent richting de bal. Savaştürk is nu in balbezit. Daeseleire onderschept slim de pass. Daeseleire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:2

11e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire is nu in balbezit. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:3

14e minuut.
Yiğitata rent richting de bal. Daeseleire verovert de bal door een tackle van achteren. Daeseleire met een sublieme pass. Hamerlynck heeft problemen om de bal te vangen. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ülker controleert de bal met de borst. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:4

22e minuut.
Hamerlynck passt de bal zonder na te denken. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Savaştürk de bal onder controle te krijgen. Turkalp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:5

23e minuut.
Kollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck passt de bal met de wreef. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire haalt uit met een fantastische trap. Turkalp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İnce is nu in balbezit. Hamerlynck onderschept slim de pass. Hamerlynck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:6

27e minuut.
Ayla geeft een hoge lob. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek geeft een hoge lob. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Linowski geeft de bal voor. Chrupek geeft een lange en hoge pass. Daeseleire kopt de bal weg. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal onderschept slim de pass. Canal passt de bal zonder na te denken. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:7

37e minuut.
Peçenek heeft problemen om de bal te vangen. Kula met een sublieme pass. Ayla is nu in balbezit. Hamerlynck onderschept slim de pass. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Canal met een sublieme pass. Chrupek speelt de bal door. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:8

43e minuut.
Chrupek rent richting de bal. Chrupek geeft een hoge lob. Daeseleire kopt de bal weg. Daar is Hamerlynck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek verovert de bal door een tackle van achteren. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artvin SK 72%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 28%.
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:8

46e minuut.
Daeseleire is nu in balbezit. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck passt de bal zonder na te denken. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:9

49e minuut.
Canal kopt de bal weg. Daeseleire rent richting de bal. Savaştürk begaat een overtreding. Daeseleire roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Daeseleire kan niet meer verder spelen. Sarp komt het veld opgelopen. Pol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:10

52e minuut.
Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol speelt de bal door. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:11

53e minuut.
Kula probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peçenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamerlynck onderschept slim de pass. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. Turkalp bokst de bal weg.

56e minuut.
Ayla geeft een lange en hoge pass. Pol kopt de bal weg. Sarp speelt de bal door. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Savaştürk de bal. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp passt de bal zonder na te denken. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Canal kopt de bal weg. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek geeft een hoge lob. Hamerlynck heeft problemen om de bal te vangen. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rosser verovert de bal door een tackle van achteren. Rosser passt de bal met de wreef. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck schiet op doel. Turkalp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:12

78e minuut.
Chrupek speelt de bal door. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol passt de bal zonder na te denken. Sarp is nu in balbezit. Sarp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ülker met een snelle inworp. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek passt de bal met de wreef. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Canal onderschept slim de pass. Canal met een sublieme pass. Hamerlynck rent richting de bal. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chrupek geeft een lange en hoge pass. Hamerlynck kopt de bal weg. Klungelig pakt Savaştürk de bal. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artvin SK 78%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 22%.
Artvin SK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:13