Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzurumspor Edremit spor
433 Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 54.3
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Securi passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz geeft de bal voor. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Keller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czeski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski verovert de bal door een tackle van achteren. Czeski passt de bal zonder na te denken. Jarva bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarva schiet op doel. Escanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Czeski rent richting de bal. Czeski draait met de bal, schiet en ... Escanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Edremit spor 1:0

34e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Klungelig pakt Brouard de bal. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Satyga speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz probeert naar een medespeler te passen. Securi is nu in balbezit. Securi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Jarni rent richting de bal. Jarni geeft een lange en hoge pass. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erzurumspor - Edremit spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 53%, Edremit spor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erzurumspor - Edremit spor 1:1

46e minuut.
Czeski met een sublieme pass. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő passt de bal zonder na te denken. Jarva is nu in balbezit. Jarva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Securi rent richting de bal. Securi schiet op doel. Konya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Edremit spor 1:2

56e minuut.
Hain geeft de bal voor. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő passt de bal in één keer door. Czeski heeft problemen om de bal te vangen. Czeski haalt uit met een fantastische trap. Escanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Eftimescu met een sublieme pass. Jarni rent richting de bal. Jarni geeft een lange en hoge pass. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Buitenspel voor Securi. Goede buitenspelval van de verdediging. Sapek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czeski kopt de bal weg. Jarva rent richting de bal. Jarva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sapek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csörgő geeft de bal voor. Jarva bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarva schiet op doel. Escanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erzurumspor - Edremit spor 2:2

74e minuut.
Koszyc is nu in balbezit. Koszyc geeft een lange en hoge pass. Securi rent richting de bal. Securi haalt uit met een fantastische trap. Konya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Edremit spor 2:3

78e minuut.
Koszyc kopt de bal weg. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Brouard rent richting de bal. Satyga onderschept slim de pass. Satyga draait met de bal, schiet en ... Konya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Jarni is nu in balbezit. Jarni geeft een hoge lob. Zakas onderschept slim de pass. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 46%, Edremit spor 54%.
Erzurumspor - Edremit spor 2:3