Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: Ömer City Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30024
Ömer City BAŞAKŞEHİR
Playmaker Tactiek ST
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Ciolţea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orlov met de inworp. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dobrilă rent richting de bal. Silveira Tavares probeert naar een medespeler te passen. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 0:1

13e minuut.
Loperena is nu in balbezit. Loperena passt de bal met de wreef. Rio met een sublieme pass. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ünver verovert de bal door een tackle van achteren. Niejadlik onderschept slim de pass. Niejadlik probeert naar een medespeler te passen. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Silveira Tavares met een sublieme pass. Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal zonder na te denken. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 0:2

21e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega passt de bal met de wreef. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă haalt uit met een fantastische trap. Akifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Deleanu speelt de bal door. Ünver rent richting de bal. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă schiet op doel. Akifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 0:3

26e minuut.
Contreras neemt vlug de vrije trap. Silveira Tavares kopt de bal weg. Rodoper rent richting de bal. Dobrilă onderschept slim de pass. Dobrilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chendicelean rent richting de bal. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea geeft een lange en hoge pass. Sarti rent richting de bal. Sarti draait met de bal, schiet en ... Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 52%, BAŞAKŞEHİR 48%.
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 0:3

49e minuut.
Esmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Esmić probeert naar een medespeler te passen. Sarti rent richting de bal. Sarti haalt uit met een fantastische trap. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 1:3

58e minuut.
Dobrilă is nu in balbezit. Fusi geeft een hoge lob. Sarti rent richting de bal. Sarti schiet op doel. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 2:3

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Contreras niet meer kan verder spelen. Iacobucci komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dobrilă speelt de bal door. Vega speelt de bal door. Chendicelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ciolţea geeft een hoge lob. Sarti kopt de bal weg. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel haalt uit met een fantastische trap. Iacobucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea geeft de bal voor. Orlov kopt de bal weg. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een hoge lob. Akifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 2:4

67e minuut.
Ciolţea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deleanu de bal. Fusi probeert naar een medespeler te passen. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodoper de bal. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Iacobucci speelt de bal door. Bobadilla kopt de bal weg. Esmić probeert naar een medespeler te passen. Sarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarti haalt uit met een fantastische trap. Iacobucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Loperena geeft een lange en hoge pass. Fusi is nu in balbezit. Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel draait met de bal, schiet en ... Iacobucci bokst de bal weg.

89e minuut.
Loperena geeft een hoge lob. Carol kopt de bal weg. Klungelig pakt Niejadlik de bal. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 48%, BAŞAKŞEHİR 52%.
Ömer City - BAŞAKŞEHİR 2:4