Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: Atmaca Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20847
SETOZ UNİTED Edremit spor
off Tactiek DEHHHH
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 48.8
formidable Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Bolatlı is nu in balbezit. Bolatlı passt de bal met de wreef. Kaźmierczyk speelt de bal door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Piotrowicz met een sublieme pass. Daar is Satyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaźmierczyk krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Küçükler is nu in balbezit. Küçükler passt de bal zonder na te denken. Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Satyga met een snelle inworp. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een lange en hoge pass. Uyanık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Küçükler bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükler met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Edremit spor 1:0

37e minuut.
Satyga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Küçükler. Satyga raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitran met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tuñacao de bal. Tuñacao haalt uit met een fantastische trap. Uyanık bokst de bal weg.

42e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain begaat een overtreding. Napoli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Umayr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 45%, Edremit spor 55%.
SETOZ UNİTED - Edremit spor 1:0

53e minuut.
Zevallos geeft de bal voor. Bolatlı rent richting de bal. Bolatlı passt de bal zonder na te denken. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Piotrowicz speelt de bal door. Algranati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Algranati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Algranati kan niet meer verder spelen. Timber komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Küçükler speelt de bal door. Bolatlı speelt de bal door. Daar is Napoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kutlular onderschept slim de pass. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Tardieu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tardieu krijgt een gele kaart. Satyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuñacao kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uyanık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SETOZ UNİTED - Edremit spor 1:1

72e minuut.
Umayr haalt uit met een fantastische trap. Eftimescu kopt de bal weg. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk geeft de bal voor. Umayr maakt een snoekduik en kopt de bal. Escanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kutlamış geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolatlı met de inworp. Umayr controleert de bal met de borst. Umayr haalt uit met een fantastische trap. Escanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Edremit spor 2:1

80e minuut.
Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Zevallos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Umayr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umayr legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Escanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Edremit spor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 39%, Edremit spor 61%.
SETOZ UNİTED - Edremit spor 3:1