Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: KuPoN SK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6673
KuPoN SK Edremit spor
kuponn Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Gios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... Falsoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Falsoni neemt vlug de vrije trap. Guimarães speelt de bal door. Barthels is nu in balbezit. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een hoge lob. Falsoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Edremit spor 0:1

8e minuut.
Barthels bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthels speelt de bal door. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Escanilla probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KuPoN SK - Edremit spor 1:1

11e minuut.
Al Jahouri probeert naar een medespeler te passen. Barthels bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthels passt de bal in één keer door. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escanilla bokst de bal weg.

15e minuut.
Guimarães is nu in balbezit. Szucki rent richting de bal. Guimarães verovert de bal door een tackle van achteren. Guimarães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Edremit spor 2:1

18e minuut.
Coquart probeert naar een medespeler te passen. Star is nu in balbezit. Star probeert naar een medespeler te passen. Guimarães rent richting de bal. Guimarães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Edremit spor 3:1

35e minuut.
Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Star rent richting de bal. Star met een sublieme pass. Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimarães haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ravanello passt de bal met de wreef. Szucki rent richting de bal. Guimarães verovert de bal door een tackle van achteren. Guimarães schiet op doel. Escanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ravanello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Star de bal. Star passt de bal in één keer door. Guimarães rent richting de bal. Guimarães haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Escanilla trapt de bal weg. Securi kopt de bal weg. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 38%, Edremit spor 62%.
KuPoN SK - Edremit spor 3:1

47e minuut.
Jarni geeft de bal voor. Satyga rent richting de bal. Securi is nu in balbezit. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Edremit spor 3:2

61e minuut.
Yoğun speelt de bal door. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een lange en hoge pass. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Piotrowicz kopt de bal weg. Falsoni met een sublieme pass. Barthels kopt de bal weg. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Coquart speelt de bal door. Barthels bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthels speelt de bal door. Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimarães draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Botea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guimarães is nu in balbezit. Botea begaat een overtreding. Botea krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Koszyc geeft de bal voor. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Meggiorin de bal onder controle te krijgen. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ... Falsoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KuPoN SK - Edremit spor 3:3

84e minuut.
Koszyc geeft de bal voor. Gios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gios passt de bal in één keer door. Barthels heeft problemen om de bal te vangen. Barthels geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ravanello met een sublieme pass. Barthels is nu in balbezit. Barthels probeert naar een medespeler te passen. Star rent richting de bal. Star draait met de bal, schiet en ... Escanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 39%, Edremit spor 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KuPoN SK - Edremit spor 3:3