Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: Atmaca Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14710
SETOZ UNİTED Erzurumspor
off Tactiek 433
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller passt de bal zonder na te denken. Jarva is nu in balbezit. Jarva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Erzurumspor 0:1

6e minuut.
Sayıner is nu in balbezit. Jarva verovert de bal door een tackle van achteren. Skwara is nu in balbezit. Jarva rent richting de bal. Jarva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tejera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara passt de bal met de wreef. Keller rent richting de bal. Keller draait met de bal, schiet en ... Tejera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Erzurumspor 0:2

24e minuut.
Jarva met een sublieme pass. Bolatlı is nu in balbezit. Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel. Habelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Burçak speelt de bal door. Keller rent richting de bal. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Skwara is nu in balbezit. Skwara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Skwara is nu in balbezit. Skwara passt de bal in één keer door. Jarva rent richting de bal. Jarva haalt uit met een fantastische trap. Tejera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Erzurumspor 0:3

29e minuut.
Bolatlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera maakt een afschuwelijke overtreding. Herrera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 62%, Erzurumspor 38%.
SETOZ UNİTED - Erzurumspor 0:3

51e minuut.
Dankov kopt de bal weg. Konik probeert de bal aan de voet te houden. Tsaldaris met een sublieme pass. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Habelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Erzurumspor 1:3

53e minuut.
Zakas met een sublieme pass. Genghini is nu in balbezit. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Skwara probeert naar een medespeler te passen. Csörgő speelt de bal door. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Küçükler kopt de bal weg. Burçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burçak passt de bal met de wreef. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel. Tejera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tejera niet meer kan verder spelen. Uyanık komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bolatlı is nu in balbezit. Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr haalt uit met een fantastische trap. Habelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brouard bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini verovert de bal door een tackle van achteren. Genghini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 61%, Erzurumspor 39%.
SETOZ UNİTED - Erzurumspor 1:3