Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Z.burnu Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3807
Z.burnu MacroPowerFc
352 Tactiek GetsucaTensho
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 34.1
excellent Schieten weak
good Passen good
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Thuram rent richting de bal. Thuram probeert naar een medespeler te passen. Terzanidis speelt de bal door. Kerr is nu in balbezit. Kerr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Echegaray geeft een hoge lob. Thuram kopt de bal weg. Alvarado controleert de bal met de borst. Kerr rent richting de bal. Kerr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Duthie passt de bal in één keer door. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz passt de bal met de wreef. Thuram is nu in balbezit. Thuram schiet op doel. De bal raakt de paal. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Terzanidis kopt de bal weg. Thuram bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuram passt de bal met de wreef. Kerr rent richting de bal. Kerr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Arbizzani verovert de bal door een tackle van achteren. Arbizzani passt de bal zonder na te denken. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Richards trapt de bal weg. Terzanidis kopt de bal weg. Geçitvermez heeft problemen om de bal te vangen. Thuram bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 1:0

30e minuut.
Terzanidis met een sublieme pass. Thuram is nu in balbezit. Terzanidis speelt de bal door. Kerr is nu in balbezit. Kerr schiet op doel. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bugajski probeert de bal met de borst te controleren. Thuram rent richting de bal. Giusberti begaat een overtreding. Thuram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ionaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Kerr is nu in balbezit. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 2:0

38e minuut.
Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Duthie rent richting de bal. Kerr rent richting de bal. Duthie geeft een hoge lob. Thuram krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z.burnu 28%, MacroPowerFc 72%.
Z.burnu - MacroPowerFc 3:0

49e minuut.
Telegin met een sublieme pass. Ionaş speelt de bal door. Thuram bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuram geeft een lange en hoge pass. Kerr krijgt zijn hoofd ertegen. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alvarado geeft de bal voor. Arbizzani probeert naar een medespeler te passen. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie geeft de bal voor. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thuram krijgt zijn hoofd ertegen. Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 4:0

52e minuut.
Mogiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Mogiełka geeft een lange en hoge pass. Arbizzani is nu in balbezit. Arbizzani geeft de bal voor. Giusberti kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Terzanidis kopt de bal weg. Thuram bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuram passt de bal met de wreef. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft de bal voor. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Telegin de bal. Piechota bereikt de bal nog maar net als eerste. Telegin begaat een overtreding. Telegin krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Thuram haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Geçitvermez de bal onder controle te krijgen. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft een hoge lob. Kerr springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Thuram passt de bal met de wreef. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr haalt uit met een fantastische trap. Richards bokst de bal weg.

77e minuut.
de Aguilar Malda rent richting de bal. Jakosz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakosz speelt de bal door. Thuram rent richting de bal. Thuram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kerr passt de bal in één keer door. Terzanidis met een sublieme pass. Thuram is nu in balbezit. Thuram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 5:0

82e minuut.
Terzanidis rent richting de bal. Terzanidis passt de bal zonder na te denken. Thuram bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzanidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 6:0

83e minuut.
Klungelig pakt Kerr de bal. Terzanidis rent richting de bal. Terzanidis draait met de bal, schiet en ... Daar is Mogiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echegaray geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Terzanidis probeert naar een medespeler te passen. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bugajski de bal onder controle te krijgen. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thuram rent richting de bal. Thuram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 7:0

86e minuut.
Kırıkkaleli heeft problemen om de bal te vangen. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr passt de bal in één keer door. Terzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzanidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kerr probeert de bal met de borst te controleren. Terzanidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Geçitvermez de bal. Thuram rent richting de bal. Thuram draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - MacroPowerFc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z.burnu 22%, MacroPowerFc 78%.
Z.burnu - MacroPowerFc 8:0