Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Despacitos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4411
Despacitos Lord Cf
agresivve Tactiek Hard
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 41.8
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Ciupik rent richting de bal. Ciupik passt de bal met de wreef. Churov speelt de bal door. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Niziałek kopt de bal weg. Gurruchaga heeft problemen om de bal te vangen. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - Lord Cf 1:0

13e minuut.
Ciupik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Štědroň de bal. Štědroň passt de bal met de wreef. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - Lord Cf 2:0

18e minuut.
Churov probeert de bal aan de voet te houden. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik passt de bal zonder na te denken. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Štědroň rent richting de bal. Štědroň speelt de bal door. Churov speelt de bal door. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ionele geeft een lange en hoge pass. Štědroň kan de bal niet met de borst controleren. Štědroň passt de bal met de wreef. Daar is Niziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Churov passt de bal zonder na te denken. Ciupik is nu in balbezit. Ciupik passt de bal in één keer door. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Parra geeft een hoge lob. Sopârlă kopt de bal weg. Daar is Štědroň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek rent richting de bal. Niziałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mašina met een snelle inworp. Argyroudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyroudis passt de bal met de wreef. Mašina rent richting de bal. Mašina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

45e minuut.
Tamulski geeft een hoge lob. Vanheusden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parra. Parra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 20%, Lord Cf 80%.
Despacitos - Lord Cf 2:0

54e minuut.
Ciupik speelt de bal door. Štědroň bereikt de bal nog maar net als eerste. Štědroň passt de bal zonder na te denken. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... Mercantelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopârlă rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Churov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Niziałek de bal. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Niziałek passt de bal in één keer door. Churov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gurruchaga ... Strafschop! Gurruchaga krijgt een gele kaart. Churov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Churov kan niet meer verder spelen. Domínguez komt het veld opgelopen. Viera neemt de penalty, wat een uithaal! Mercantelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - Lord Cf 3:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Včelák komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Štědroň bereikt de bal nog maar net als eerste. Štědroň speelt de bal door. Daar is Usedlý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ... Mercantelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sansalvadore onderschept slim de pass. Sansalvadore passt de bal zonder na te denken. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ... Mercantelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - Lord Cf 4:0

72e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal met de wreef. Viera is nu in balbezit. Viera schiet op doel. Mercantelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - Lord Cf 5:0

74e minuut.
Včelák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ciupik passt de bal met de wreef. Sansalvadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvadore geeft de bal voor. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Štědroň probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sopârlă de bal. Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Viera is nu in balbezit. Viera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tamulski rent richting de bal. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 38%, Lord Cf 62%.
Despacitos - Lord Cf 5:0