Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: LOSING ROAD
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24941
ALL LOSERS Z.burnu
BUGG Tactiek 352
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński geeft de bal voor. Kuronen kopt de bal weg. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nizielski is nu in balbezit. Mesthenaios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nizielski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ionaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duthie rent richting de bal. Duthie geeft een lange en hoge pass. Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie passt de bal zonder na te denken. Terzanidis probeert naar een medespeler te passen. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski haalt uit met een fantastische trap. Ermak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kandıralı verovert de bal door een tackle van achteren. Kandıralı geeft een hoge lob. Daar is Bruun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagel geeft de bal voor. Ionaş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 67%, Z.burnu 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALL LOSERS - Z.burnu 0:0

51e minuut.
Gowin speelt de bal door. Daar is Iwaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwaniuk passt de bal zonder na te denken. Bruun is nu in balbezit. Bruun schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
de Jong met de inworp. Kuronen geeft de bal voor. Bruun kopt de bal weg. Iwaniuk is nu in balbezit. Iwaniuk schiet op doel. Radacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arbizzani probeert naar een medespeler te passen. Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Placuszek passt de bal met de wreef. Kuronen heeft problemen om de bal te vangen. Kuronen passt de bal met de wreef. Iwaniuk is nu in balbezit. Iwaniuk draait met de bal, schiet en ... Radacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ermak trapt de bal weg van het doel. Motłoszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Nagel de bal. Bruun rent richting de bal. Bruun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kandıralı probeert naar een medespeler te passen. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 47%, Z.burnu 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALL LOSERS - Z.burnu 0:0