Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♥ Beşiktaş ♥ KAYSERİ DSİ
antreman Tactiek klasik 4-4-2
47% Balbezit 53%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 67
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten adequate
poor Passen very good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Şahinci geeft een lange en hoge pass. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo met een sublieme pass. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:1

3e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Imam met een sublieme pass. Lázi is nu in balbezit. Lázi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:2

5e minuut.
Arévalo met een sublieme pass. Imam probeert naar een medespeler te passen. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:3

6e minuut.
Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı passt de bal zonder na te denken. Lázi rent richting de bal. Lázi haalt uit met een fantastische trap. Şahinci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:4

10e minuut.
Inworp. Perić met een snelle inworp. Arévalo speelt de bal door. Lázi is nu in balbezit. Lázi haalt uit met een fantastische trap. Şahinci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:5

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantazescu met de inworp. Klungelig pakt Corryn de bal. Karslı onderschept slim de pass. Karslı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Perić rent richting de bal. Perić speelt de bal door. Lázi heeft problemen om de bal te vangen. Lázi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mainardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainardi probeert naar een medespeler te passen. Lázi rent richting de bal. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:6

14e minuut.
Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan probeert naar een medespeler te passen. Lázi is nu in balbezit. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:7

17e minuut.
Tokatçı rent richting de bal. Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. Mainardi met een sublieme pass. Daar is Karslı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karslı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perić heeft problemen om de bal te vangen. Perić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mondragón geeft de bal voor. Perić kopt de bal weg. Karslı rent richting de bal. Karslı draait met de bal, schiet en ... Şahinci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:8

19e minuut.
Şahinci probeert naar een medespeler te passen. Karslı kopt de bal weg. Lázi rent richting de bal. Lázi schiet op doel. Şahinci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:9

22e minuut.
Daar is Perić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perić speelt de bal door. Lázi rent richting de bal. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:10

25e minuut.
Şahinci met een sublieme pass. Álvarez González kopt de bal weg. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şahinci met een harde bal richting middenveld. Perić kopt de bal weg. Lázi is nu in balbezit. Lázi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:11

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mainardi zal de hoekschop nemen. Lázi rent richting de bal. Lázi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:12

29e minuut.
Şahinci speelt de bal door. Tokatçı kopt de bal weg. Lázi is nu in balbezit. Daar is Lázi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:13

31e minuut.
Cicimen geeft de bal voor. Korkmazcan controleert de bal met de borst. Korkmazcan speelt de bal door. Lázi rent richting de bal. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şahinci trapt de bal weg. Mainardi is nu in balbezit. Mainardi passt de bal met de wreef. Şahinci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mainardi passt de bal in één keer door. Karslı heeft problemen om de bal te vangen. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi schiet op doel. Şahinci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perić zal de hoekschop nemen. Karslı met een sublieme pass. Lázi rent richting de bal. Lázi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:14

35e minuut.
Tokatçı rent richting de bal. Tokatçı geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mainardi zal de hoekschop nemen. Lázi kopt de bal weg. Şahinci bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Perić met de inworp. Arévalo geeft de bal voor. Lázi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:15

38e minuut.
Karslı geeft de bal voor. Şahinci speelt de bal door. Perić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lázi de bal. Lázi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Perić kopt de bal weg. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainardi probeert naar een medespeler te passen. Lázi rent richting de bal. Lázi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:16

40e minuut.
Şahinci geeft een lange en hoge pass. Mainardi is nu in balbezit. Lázi met een sublieme pass. Karslı is nu in balbezit. Karslı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Corryn passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karslı rent richting de bal. Karslı geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:17

42e minuut.
Tokatçı is nu in balbezit. Mainardi onderschept slim de pass. Mainardi speelt de bal door. Lázi rent richting de bal. Lázi schiet op doel. Şahinci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Daar is Özşener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázi rent richting de bal. Lázi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Perić de bal. Perić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 98%, KAYSERİ DSİ 2%.
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:18

46e minuut.
Karslı rent richting de bal. Perić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lázi de bal. Arévalo rent richting de bal. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Şahinci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karslı is nu in balbezit. Karslı schiet op doel. De bal raakt de paal. Perić geeft een lange en hoge pass. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:19

48e minuut.
Şahinci is nu in balbezit. Şahinci geeft de bal voor. Perić kopt de bal weg. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:20

52e minuut.
Karslı passt de bal zonder na te denken. Mainardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainardi probeert naar een medespeler te passen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Perić speelt de bal door. Lázi heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Lázi probeert de bal met de borst te controleren. Lázi draait met de bal, schiet en ... Şahinci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:21

56e minuut.
Mainardi is nu in balbezit. Mainardi passt de bal in één keer door. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Karslı rent richting de bal. Karslı passt de bal met de wreef. Lázi rent richting de bal. Lázi schiet op doel. Şahinci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:22

58e minuut.
Perić met een sublieme pass. Şahinci met een sublieme pass. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Lázi rent richting de bal. Lázi draait met de bal, schiet en ... Şahinci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Doeltrap. Şahinci trapt de bal weg. Perić kopt de bal weg. Lázi is nu in balbezit. Lázi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şahinci trapt de bal weg. Perić kopt de bal weg. Lázi is nu in balbezit. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:23

64e minuut.
Imam onderschept slim de pass. Mainardi speelt de bal door. Arévalo speelt de bal door. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı schiet op doel. Şahinci bokst de bal weg. Lázi is nu in balbezit. Lázi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Álvarez González is nu in balbezit. Álvarez González geeft de bal voor. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı schiet op doel. Şahinci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şahinci met een harde bal richting middenveld. Mainardi kopt de bal weg. Lázi heeft problemen om de bal te vangen. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:24

70e minuut.
Perić rent richting de bal. Perić met een sublieme pass. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi schiet op doel. Şahinci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Perić met een sublieme pass. Şahinci probeert naar een medespeler te passen. Perić kopt de bal weg. Karslı rent richting de bal. Karslı schiet op doel. Şahinci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázi is nu in balbezit. Lázi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:25

76e minuut.
Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić speelt de bal door. Arévalo speelt de bal door. Karslı is nu in balbezit. Karslı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:26

77e minuut.
Şahinci geeft een lange en hoge pass. Perić rent richting de bal. Perić met een sublieme pass. Lázi rent richting de bal. Lázi haalt uit met een fantastische trap. Şahinci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karslı is nu in balbezit. Karslı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:27

79e minuut.
Bauts rent richting de bal. Bauts passt de bal met de wreef. Daar is Lázi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:28

80e minuut.
Perić met de inworp. Klungelig pakt Mainardi de bal. Arévalo geeft de bal voor. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:29

81e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón geeft een hoge lob. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı haalt uit met een fantastische trap. Şahinci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:30

83e minuut.
Korkmazcan heeft problemen om de bal te vangen. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić speelt de bal door. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Şahinci probeert naar een medespeler te passen. Arévalo kopt de bal weg. Karslı rent richting de bal. Karslı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:31

87e minuut.
Lázi speelt de bal door. Klungelig pakt Karslı de bal. Perić probeert naar een medespeler te passen. Mainardi is nu in balbezit. Mainardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:32

88e minuut.
Karslı rent richting de bal. Karslı speelt de bal door. Lázi is nu in balbezit. Lázi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:33

90e minuut.
Inworp. Mainardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lázi speelt de bal door. Karslı heeft problemen om de bal te vangen. Karslı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lázi rent richting de bal. Lázi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mainardi probeert naar een medespeler te passen. Karslı heeft problemen om de bal te vangen. Perić probeert naar een medespeler te passen. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 94%, KAYSERİ DSİ 6%.
♥ Beşiktaş ♥ - KAYSERİ DSİ 0:33