Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♥ Beşiktaş ♥ Giyotin® Futbol Klübü
antreman Tactiek Camel Green
46% Balbezit 54%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 91
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 55.6
average Schieten excellent
excellent Passen excellent
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Cantona heeft problemen om de bal te vangen. Toper met een sublieme pass. Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaundjiev met een sublieme pass. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev bokst de bal weg. Toper rent richting de bal. Toper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:1

5e minuut.
Palsanmäki probeert naar een medespeler te passen. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Cantona kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăgoi de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palacio is nu in balbezit. Palacio schiet op doel. Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cantona met een sublieme pass. Daza rent richting de bal. Daza probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palsanmäki rent richting de bal. Palsanmäki schiet op doel. Kaundjiev bokst de bal weg. Palsanmäki speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki schiet op doel. Kaundjiev bokst de bal weg.

8e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:2

10e minuut.
Toper speelt de bal door. Daar is Palsanmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palsanmäki met een sublieme pass. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:3

11e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Tokatçı controleert de bal met de borst. Toper probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palacio rent richting de bal. Palacio schiet op doel. Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:4

12e minuut.
Kaundjiev geeft een hoge lob. Palacio kopt de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Toper is nu in balbezit. Toper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel. Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:5

14e minuut.
Toper is nu in balbezit. Toper passt de bal in één keer door. Daar is Drăgoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:6

15e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi passt de bal zonder na te denken. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Palsanmäki is nu in balbezit. Palsanmäki schiet op doel. Kaundjiev bokst de bal weg.

17e minuut.
Toper speelt de bal door. Palacio heeft problemen om de bal te vangen. Palacio speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Palsanmäki rent richting de bal. Klungelig pakt Bujag de bal. Palsanmäki speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tokatçı is nu in balbezit. Tokatçı speelt de bal door. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:7

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Filczyk de bal onder controle te krijgen. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal in één keer door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:8

24e minuut.
Tokatçı probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palsanmäki neemt de hoekschop. Drăgoi springt en kopt de bal. Kaundjiev bokst de bal weg. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:9

26e minuut.
Cantona is nu in balbezit. Cantona speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:10

27e minuut.
Kaundjiev geeft een lange en hoge pass. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:11

28e minuut.
Tokatçı met een sublieme pass. Kaundjiev heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yakışmaz rent richting de bal. Yakışmaz passt de bal met de wreef. Palacio speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toper rent richting de bal. Toper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daza rent richting de bal. Daza passt de bal met de wreef. Palacio met een sublieme pass. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Tokatçı kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Drăgoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:12

32e minuut.
Cantona speelt de bal door. Daza rent richting de bal. Daza passt de bal in één keer door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Yakışmaz kopt de bal weg. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Palsanmäki de bal. Palsanmäki geeft een lange en hoge pass. Drăgoi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:13

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bujag met de inworp. Palsanmäki speelt de bal door. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toper rent richting de bal. Toper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daza probeert naar een medespeler te passen. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:14

37e minuut.
Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona passt de bal met de wreef. Palsanmäki met een sublieme pass. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:15

39e minuut.
Kaundjiev geeft een hoge lob. Drăgoi kopt de bal weg. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Toper is nu in balbezit. Toper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaundjiev trapt de bal weg van het doel. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev bokst de bal weg. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:16

41e minuut.
Kaundjiev geeft een lange en hoge pass. Toper kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel. Kaundjiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:17

42e minuut.
Toper probeert naar een medespeler te passen. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki speelt de bal door. Daar is Drăgoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:18

45e minuut.
Cantona rent richting de bal. Cantona speelt de bal door. Toper rent richting de bal. Toper haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:19

45e minuut.
Tokatçı met een sublieme pass. Kaundjiev heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 94%, Giyotin® Futbol Klübü 6%.
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:19

46e minuut.
Toper probeert naar een medespeler te passen. Palacio met een sublieme pass. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:20

47e minuut.
Kaundjiev heeft problemen om de bal te vangen. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi kan de bal niet met de borst controleren. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:21

48e minuut.
Tokatçı kopt de bal weg. Klungelig pakt Palsanmäki de bal. Palsanmäki speelt de bal door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:22

50e minuut.
Filczyk geeft een hoge lob. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi probeert de bal met de borst te controleren. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Tokatçı de bal. Cantona probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kaundjiev trapt de bal weg van het doel. Daar is Tokatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daza met een sublieme pass. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel. Kaundjiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toper rent richting de bal. Toper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:23

55e minuut.
Kaundjiev heeft problemen om de bal te vangen. Kaundjiev geeft de bal voor. Yakışmaz kopt de bal weg. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tokatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toper onderschept slim de pass. Toper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:24

59e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Toper is nu in balbezit. Toper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Tokatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantona probeert naar een medespeler te passen. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel. Kaundjiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper passt de bal met de wreef. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kaundjiev trapt de bal weg van het doel. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:25

65e minuut.
Klungelig pakt Palsanmäki de bal. Palsanmäki passt de bal zonder na te denken. Toper is nu in balbezit. Toper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaundjiev de bal onder controle te krijgen. Cantona is nu in balbezit. Cantona speelt de bal door. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toper rent richting de bal. Toper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev probeert de bal aan de voet te houden. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kaundjiev met een harde bal richting middenveld. Cantona is nu in balbezit. Cantona met een sublieme pass. Toper rent richting de bal. Toper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:26

70e minuut.
Yılmazer geeft de bal voor. Daza speelt de bal door. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel. Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Klungelig pakt Tokatçı de bal. Cantona is nu in balbezit. Cantona draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:27

73e minuut.
Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Bordowski kan de bal niet met de borst controleren. Daza probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toper is nu in balbezit. Toper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:28

74e minuut.
Palsanmäki kopt de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Toper is nu in balbezit. Toper schiet op doel. Kaundjiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:29

77e minuut.
Cantona speelt de bal door. Palsanmäki met een sublieme pass. Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:30

78e minuut.
Kaundjiev geeft een hoge lob. Palsanmäki kopt de bal weg. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel. Kaundjiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:31

79e minuut.
Tokatçı speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palacio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drăgoi krijgt zijn hoofd ertegen. Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaundjiev met een sublieme pass. Tokatçı heeft problemen om de bal te vangen. Yakışmaz met een sublieme pass. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper schiet op doel. Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Yakışmaz rent richting de bal. Tokatçı onderschept slim de pass. Tokatçı probeert naar een medespeler te passen. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper schiet op doel. Kaundjiev bokst de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:32

84e minuut.
Palsanmäki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drăgoi de bal. Toper rent richting de bal. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toper rent richting de bal. Toper haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:33

85e minuut.
Panucci is nu in balbezit. Panucci geeft de bal voor. Palsanmäki kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Toper de bal onder controle te krijgen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:34

88e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Cantona kopt de bal weg. Drăgoi probeert de bal met de borst te controleren. Toper is nu in balbezit. Toper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 95%, Giyotin® Futbol Klübü 5%.
♥ Beşiktaş ♥ - Giyotin® Futbol Klübü 0:34