Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe Sk Risus
forvet Tactiek 3-5-2
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 9
52.5 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gogoncea onderschept slim de pass. Gogoncea geeft een hoge lob. Diev rent richting de bal. Diev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - Risus 0:1

7e minuut.
Tchuco passt de bal met de wreef. Natarelli rent richting de bal. Natarelli passt de bal in één keer door. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea passt de bal met de wreef. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - Risus 0:2

20e minuut.
Szendrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szendrei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zimmerbauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Uluarslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Diev rent richting de bal. Nothaft speelt de bal door. Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Natarelli speelt de bal door. Tchuco is nu in balbezit. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Szendrei is nu in balbezit. Szendrei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Alexandersson geeft de bal voor. Ristoiu kopt de bal weg. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - Risus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 44%, Risus 56%.
Fenerbahçe Sk - Risus 1:2

57e minuut.
Özpeker probeert naar een medespeler te passen. Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson met een sublieme pass. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer geeft een hoge lob. Szendrei rent richting de bal. Szendrei passt de bal met de wreef. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ristoiu kopt de bal weg. Uytterhaegen rent richting de bal. Szendrei is nu in balbezit. Szendrei haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe Sk - Risus 2:2

69e minuut.
Szendrei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pezzo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Özpeker verovert de bal door een tackle van achteren. Özpeker geeft een hoge lob. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ... Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - Risus 2:3

74e minuut.
Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea met een sublieme pass. Diev heeft problemen om de bal te vangen. Tchuco is nu in balbezit. Tchuco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Daar is Stańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel. Iraizoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Stańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stańczuk geeft een lange en hoge pass. Ristoiu kopt de bal weg. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 45%, Risus 55%.
Fenerbahçe Sk - Risus 2:3