Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSTANBUL Beşiktaş JK...
TUZAKk Tactiek HerTürlü
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten incredible
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Gellér geeft een hoge lob. Ursache kopt de bal weg. Nyong is nu in balbezit. Mycek verovert de bal door een tackle van achteren. Mycek haalt uit met een fantastische trap. Đình Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Zárate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een lange en hoge pass. Mycek krijgt zijn hoofd ertegen. Đình Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Tywralski speelt de bal door. Nuriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neag. Nuriyev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Ursache is nu in balbezit. Ruas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ursache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zárate met een snel genomen vrije trap. Mycek krijgt zijn hoofd ertegen. Đình Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft de bal voor. Mycek kopt de bal weg. Ursache is nu in balbezit. Ursache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Terekowski geeft een lange en hoge pass. Nyong kopt de bal weg. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Đình Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Mycek rent richting de bal. Koncz rent richting de bal. Mycek onderschept slim de pass. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Mycek onderschept slim de pass. Mycek passt de bal met de wreef. Ursache controleert de bal met de borst. Ursache draait met de bal, schiet en ... Đình Lân maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Neag passt de bal zonder na te denken. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laboga probeert de bal met de borst te controleren. Řeřicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Řeřicha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Řeřicha kan niet meer verder spelen. Ur komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gellér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellér geeft een hoge lob. Zárate controleert de bal met de borst. Zárate speelt de bal door. Ursache is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Tywralski trapt de bal weg van het doel. Terekowski rent richting de bal. Terekowski geeft de bal voor. Mycek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Terekowski probeert naar een medespeler te passen. Ursache is nu in balbezit. Muszyński rent richting de bal. Ursache onderschept slim de pass. Ursache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 69%, Beşiktaş JK... 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 0:0

46e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. Muszyński kopt de bal weg. Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekowski geeft de bal voor. Ursache springt en kopt de bal. Đình Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 0:1

53e minuut.
Zárate passt de bal zonder na te denken. Neag rent richting de bal. Neag passt de bal in één keer door. Zárate met een sublieme pass. Mycek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Terekowski neemt de hoekschop. Mycek springt en kopt de bal. Đình Lân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 0:2

55e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag met een sublieme pass. Mycek is nu in balbezit. Mycek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 0:3

60e minuut.
Terekowski rent richting de bal. Terekowski speelt de bal door. Ursache rent richting de bal. Mycek rent richting de bal. Mycek draait met de bal, schiet en ... Đình Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tywralski heeft problemen om de bal te vangen. Ursache rent richting de bal. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Đình Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mycek is nu in balbezit. Mycek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Ur de bal. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal in één keer door. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 0:4

64e minuut.
Emiralmaz passt de bal met de wreef. Muszyński rent richting de bal. Ursache onderschept slim de pass. Ursache geeft een lange en hoge pass. Mycek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 0:5

68e minuut.
Inworp. Ostroga komt het veld opgelopen. Apostu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Apostu rent richting de bal. Lakner onderschept slim de pass. Gahn onderschept slim de pass. Gahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 1:5

73e minuut.
Apostu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marx komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Laboga verovert de bal door een tackle van achteren. Laboga geeft de bal voor. Ursache rent richting de bal. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Đình Lân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 1:6

80e minuut.
Marx kopt de bal weg. Gahn heeft problemen om de bal te vangen. Lakner bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx verovert de bal door een tackle van achteren. Marx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 66%, Beşiktaş JK... 34%.
İSTANBUL - Beşiktaş JK... 1:6