Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe Sk İSTANBUL
forvet Tactiek TUZAKK
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 10
55.5 gemiddelde waardering 52.6
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uytterhaegen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szendrei kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. van den Velden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 1:0

17e minuut.
Przyrowski onderschept slim de pass. Przyrowski geeft de bal voor. Nyong probeert de bal met de borst te controleren. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. van den Velden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Muszyński kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmerbauer met de inworp. Tadejewski rent richting de bal. Tadejewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Muszyński is nu in balbezit. Muszyński geeft een hoge lob. Apostu rent richting de bal. Apostu haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 1:1

28e minuut.
Alexandersson is nu in balbezit. Koncz begaat een overtreding. Alexandersson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexandersson met een snel genomen vrije trap. Szendrei springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alexandersson heeft problemen om de bal te vangen. Alexandersson geeft de bal voor. Bandiacky kopt de bal weg. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... van den Velden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tywralski onderschept slim de pass. Kampa rent richting de bal. Alexandersson onderschept slim de pass. Alexandersson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 38%, İSTANBUL 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 1:1

50e minuut.
Inworp. Ostroga met een snelle inworp. Ur probeert naar een medespeler te passen. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Iraizoz trapt de bal weg. Alexandersson kopt de bal weg. Klungelig pakt Muszyński de bal. Szendrei rent richting de bal. Szendrei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Przyrowski geeft een hoge lob. Bandiacky kopt de bal weg. Szendrei is nu in balbezit. Szendrei draait met de bal, schiet en ... van den Velden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ruas verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyong. Nyong krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Ostroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostroga met een sublieme pass. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Emiralmaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 1:2

65e minuut.
Marañón Pérez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Uytterhaegen heeft problemen om de bal te vangen. Apostu rent richting de bal. Przyrowski rent richting de bal. Apostu onderschept slim de pass. Apostu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Nyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen onderschept slim de pass. Szendrei rent richting de bal. Szendrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 2:2

80e minuut.
Buitenspel voor Szendrei. Goede buitenspelval van de verdediging. Marx komt het veld opgelopen. Tarasiuk komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Nyong geeft de bal voor. Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez speelt de bal door. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nyong geeft een hoge lob. Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez met een sublieme pass. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Emiralmaz stond buitenspel. Wyczesany komt het veld opgelopen. Ruas kopt de bal weg. Alexandersson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tywralski. Tywralski krijgt een gele kaart. Alexandersson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alexandersson met een snel genomen vrije trap. Szendrei maakt een snoekduik en kopt de bal. van den Velden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 44%, İSTANBUL 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahçe Sk - İSTANBUL 2:2