Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
442 Tactiek kdfs
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 49.2
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Klungelig pakt Meio Campista de bal. Turner is nu in balbezit. Papalexis onderschept slim de pass. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Koern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papalexis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bravo de bal. Pala geeft een lange en hoge pass. Turner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Kováts springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

11e minuut.
Di Fante is nu in balbezit. Di Fante passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brozowski neemt de hoekschop. Kováts kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Daar is Meio Campista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Meio Campista met een harde bal richting middenveld. Pala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munúa. Munúa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pala rent richting de bal. Pala passt de bal met de wreef. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Koern probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:0

32e minuut.
Hermann is nu in balbezit. Hermann geeft een lange en hoge pass. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner draait met de bal, schiet en ... Koern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Brozowski passt de bal zonder na te denken. Hermann geeft een hoge lob. Di Fante kopt de bal weg. Kermesoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermesoğlu draait met de bal, schiet en ... Koern bokst de bal weg.

39e minuut.
Kermesoğlu passt de bal in één keer door. Brozowski is nu in balbezit. Brozowski probeert naar een medespeler te passen. Turner is nu in balbezit. Turner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kermesoğlu met een sublieme pass. Turner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakurdzhiev. Bakurdzhiev krijgt een gele kaart. Turner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pala komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 30%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 70%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:0

51e minuut.
Gudiño rent richting de bal. Gudiño geeft een hoge lob. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermesoğlu geeft de bal voor. Kováts springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Malicki probeert naar een medespeler te passen. Munúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño rent richting de bal. Munúa onderschept slim de pass. Munúa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Brozowski is nu in balbezit. Brozowski met een sublieme pass. Cοllymore rent richting de bal. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante rent richting de bal. Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 3:0

71e minuut.
Bravo rent richting de bal. Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts speelt de bal door. Turner rent richting de bal. Turner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cοllymore probeert naar een medespeler te passen. Di Fante heeft problemen om de bal te vangen. Bakurdzhiev rent richting de bal. Turner onderschept slim de pass. Turner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 4:0

87e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Koern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 5:0

87e minuut.
Daar is Sobieszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieszewski passt de bal met de wreef. Malicki is nu in balbezit. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner draait met de bal, schiet en ... Koern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 37%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 63%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 5:0