Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zonguldak FK KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
Zonguldak Tactiek Krb
42% Balbezit 58%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Szegfü rent richting de bal. Zjača tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szegfü wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szegfü kan niet meer verder spelen. Cοllymore komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Barrichello probeert naar een medespeler te passen. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov probeert naar een medespeler te passen. Merunka is nu in balbezit. Merunka draait met de bal, schiet en ... Paal! Koern bokst de bal weg.

8e minuut.
Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren geeft een hoge lob. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov draait met de bal, schiet en ... Koern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

13e minuut.
Keren rent richting de bal. Keren geeft een lange en hoge pass. Meio Campista rent richting de bal. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Styczyński probeert naar een medespeler te passen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea geeft de bal voor. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren geeft de bal voor. Koern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nemətov probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grzybowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bazluk komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Merunka passt de bal met de wreef. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov schiet op doel. Meio Campista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Meio Campista geeft een hoge lob. Keren kopt de bal weg. Nemətov rent richting de bal. Nemətov schiet op doel. Koern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Goulding met een sublieme pass. Keren is nu in balbezit. Keren passt de bal met de wreef. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Merunka de bal. Merunka met een sublieme pass. Di Fante rent richting de bal. Nemətov rent richting de bal. Nemətov draait met de bal, schiet en ... Koern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 48%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 52%.
Zonguldak FK - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

51e minuut.
Di Fante geeft een lange en hoge pass. Sobieszewski kopt de bal weg. Bravo probeert de bal met de borst te controleren. Merunka is nu in balbezit. Merunka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Papalexis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrichello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goulding geeft een hoge lob. Nemətov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Goulding kopt de bal weg. Klungelig pakt Meio Campista de bal. Merunka rent richting de bal. Merunka haalt uit met een fantastische trap. Koern probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:0

72e minuut.
Keren rent richting de bal. Keren geeft de bal voor. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Merunka is nu in balbezit. Merunka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bakurdzhiev met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding passt de bal in één keer door. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Koern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobieszewski met de inworp. Zjača bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Di Fante onderschept slim de pass. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding probeert naar een medespeler te passen. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Koern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Barrichello is nu in balbezit. Barrichello passt de bal zonder na te denken. Daar is Meio Campista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 43%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 57%.
Zonguldak FK - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 3:0