Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTALYA FC Preveze Deniz Gücü 1538
EfesTR Tactiek 442
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 58.1
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Butulescu met de inworp. Pala is nu in balbezit. París begaat een overtreding. París krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Çığ rent richting de bal. Selmi met een sublieme pass. París is nu in balbezit. París geeft een hoge lob. Kaliterna krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

14e minuut.
Gudiño probeert de bal met de borst te controleren. Pala met een sublieme pass. Daar is Selmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. París is nu in balbezit. París schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

24e minuut.
París passt de bal met de wreef. Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna onderschept slim de pass. Kaliterna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Daar is Vulpeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeş geeft de bal voor. Kaliterna maakt een snoekduik en kopt de bal. Ayata bokst de bal weg.

31e minuut.
Selmi is nu in balbezit. Selmi geeft de bal voor. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna haalt uit met een fantastische trap. Ayata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 38%, Preveze Deniz Gücü 1538 62%.
ANTALYA FC - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

47e minuut.
Selmi geeft een hoge lob. París kopt de bal weg. Arshad verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna haalt uit met een fantastische trap. Ayata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adão niet meer kan verder spelen. Eröz komt het veld opgelopen. Serrati met een snelle inworp. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Çığ geeft een lange en hoge pass. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París probeert naar een medespeler te passen. Kaliterna is nu in balbezit. Kaliterna schiet op doel. Ayata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kaliterna kopt de bal weg. Arshad heeft problemen om de bal te vangen. París is nu in balbezit. París draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

60e minuut.
Espinoza passt de bal in één keer door. Gutiérrez geeft een hoge lob. Daar is Gudiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliterna is nu in balbezit. Kaliterna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gudiño met een sublieme pass. Selmi rent richting de bal. Selmi speelt de bal door. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt París de bal. París passt de bal met de wreef. Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Selmi neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bachelet is nu in balbezit. Kováts onderschept slim de pass. Vulpeş rent richting de bal. Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Eröz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Serrati met een sublieme pass. Merckx geeft een lange en hoge pass. Turner rent richting de bal. Kováts rent richting de bal. Kováts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Preveze Deniz Gücü 1538 3:1

86e minuut.
Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaliterna raakt geblesseerd tijdens het duel. Öztuna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ayata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - Preveze Deniz Gücü 1538 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 43%, Preveze Deniz Gücü 1538 57%.
ANTALYA FC - Preveze Deniz Gücü 1538 4:1