Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: ULU ARENA
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4576
ULU SPOR Turk Hooligans FC
normaLl Tactiek 424
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 64.1
good Schieten outstanding
average Passen excellent
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Putinja geeft een lange en hoge pass. Wabik krijgt zijn hoofd ertegen. Reid probeert de bal aan de voet te houden. Wabik rent richting de bal. Wabik schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Májer probeert naar een medespeler te passen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid passt de bal zonder na te denken. Wabik is nu in balbezit. Wabik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Qualls heeft problemen om de bal te vangen. Qualls geeft een lange en hoge pass. Wabik rent richting de bal. Wabik schiet op doel. Reynar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Turk Hooligans FC 0:1

22e minuut.
Elyıkar speelt de bal door. Putinja speelt de bal door. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç haalt uit met een fantastische trap. Reynar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Wabik rent richting de bal. Acun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wabik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wabik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Turk Hooligans FC 0:2

31e minuut.
Ignazi heeft problemen om de bal te vangen. Ignazi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berkiner de bal. Wabik is nu in balbezit. Wabik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 67%, Turk Hooligans FC 33%.
ULU SPOR - Turk Hooligans FC 0:2

49e minuut.
Ignazi geeft een lange en hoge pass. Belenardıç kopt de bal weg. Wabik rent richting de bal. Wabik draait met de bal, schiet en ... Reynar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - Turk Hooligans FC 0:3

52e minuut.
Qualls is nu in balbezit. Qualls passt de bal zonder na te denken. Reid rent richting de bal. Reid geeft de bal voor. Belenardıç krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Qualls passt de bal in één keer door. Wabik rent richting de bal. Acun geeft een lange en hoge pass. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel. Oross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Putinja kopt de bal weg. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belenardıç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belenardıç neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

58e minuut.
Klungelig pakt Elyıkar de bal. Elyıkar speelt de bal door. Reid is nu in balbezit. Reid geeft een lange en hoge pass. Belenardıç krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kukla met een sublieme pass. Šimon met een sublieme pass. Reid rent richting de bal. Reid geeft de bal voor. Belenardıç springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ignazi geeft een hoge lob. Wabik kopt de bal weg. Sitti heeft problemen om de bal te vangen. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Reid rent richting de bal. Reid geeft de bal voor. Wabik met een sublieme pass. Belenardıç heeft problemen om de bal te vangen. Belenardıç haalt uit met een fantastische trap. Reynar bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Reid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qualls is nu in balbezit. Qualls geeft de bal voor. Wabik springt en kopt de bal. Reynar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Qualls met een sublieme pass. Reid rent richting de bal. Reid probeert naar een medespeler te passen. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel. Reynar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Ignazi met de inworp. Putinja heeft problemen om de bal te vangen. Putinja geeft een hoge lob. Wabik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Májer passt de bal zonder na te denken. Qualls rent richting de bal. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Putinja is nu in balbezit. Putinja geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 79%, Turk Hooligans FC 21%.
ULU SPOR - Turk Hooligans FC 0:3