Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WhitePanthers huge_M_alatya
Winger Tactiek ahmet
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Yola met een snelle inworp. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Pieczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Amelio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WhitePanthers - huge_M_alatya 0:1

13e minuut.
Grzegórzecki met de inworp. Cüreklibatur geeft een lange en hoge pass. Petit rent richting de bal. Zurčák onderschept slim de pass. Zurčák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Czapski kopt de bal weg. Pieczyński is nu in balbezit. Süle begaat een overtreding. Süle krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Abraham passt de bal zonder na te denken. Canto e Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro passt de bal met de wreef. Zurčák is nu in balbezit. Zurčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bell onderschept slim de pass. Bell speelt de bal door. Silaghi met een sublieme pass. Halicki rent richting de bal. Halicki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WhitePanthers 47%, huge_M_alatya 53%.
FC WhitePanthers - huge_M_alatya 0:1

48e minuut.
Canto e Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cüreklibatur passt de bal zonder na te denken. Pietrasanta rent richting de bal. Pietrasanta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grzegórzecki rent richting de bal. Canto e Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzegórzecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzegórzecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czapski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bell is nu in balbezit. Süle verovert de bal door een tackle van achteren. Süle probeert naar een medespeler te passen. Topčagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topčagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Aktaroğlu kopt de bal weg. Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canto e Castro krijgt een gele kaart.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canto e Castro zal de hoekschop nemen. Zurčák is nu in balbezit. Zurčák schiet op doel. Perczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC WhitePanthers - huge_M_alatya 1:1

83e minuut.
Abraham rent richting de bal. Czapski verovert de bal door een tackle van achteren. Süle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Süle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Meichtry passt de bal in één keer door. Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki speelt de bal door. Silaghi geeft de bal voor. Pieczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WhitePanthers - huge_M_alatya 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WhitePanthers 36%, huge_M_alatya 64%.
FC WhitePanthers - huge_M_alatya 1:2