Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Тигр ФК Звезда
pfobnf Tactiek Pressure
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


13e minuut.
Drejan rent richting de bal. Drejan geeft de bal voor. Baltariu is nu in balbezit. Badowski onderschept slim de pass. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Niemi bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Annaert de bal. Annaert probeert naar een medespeler te passen. Tevenet speelt de bal door. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tevenet met een sublieme pass. Leone heeft problemen om de bal te vangen. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Niemi niet meer kan verder spelen. Varvarin komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Mašek speelt de bal door. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin passt de bal zonder na te denken. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vrancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 52%, ФК Звезда 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Тигр - ФК Звезда 0:0

47e minuut.
Männikson heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu is nu in balbezit. Männikson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Männikson krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Maczkowski met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tevenet. Speriatu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Speriatu kan niet meer verder spelen. Fontana komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Calizzi is nu in balbezit. Männikson verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tevenet met een sublieme pass. Maczkowski is nu in balbezit. Maczkowski probeert naar een medespeler te passen. Queiroz is nu in balbezit. Queiroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tevenet speelt de bal door. Klungelig pakt Mašek de bal. Mašek met een sublieme pass. Queiroz is nu in balbezit. Queiroz schiet op doel. Vrancken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Felsztyński speelt de bal door. Queiroz rent richting de bal. Felsztyński maakt een afschuwelijke overtreding. Felsztyński krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Calizzi is nu in balbezit. Calizzi geeft een hoge lob. Vârtejaru speelt de bal door. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 53%, ФК Звезда 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Тигр - ФК Звезда 0:0