Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@Вымпел@ Охта
1...24 Tactiek att
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Anglada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anglada probeert naar een medespeler te passen. Vorlický met een sublieme pass. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Pongor speelt de bal door. Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický passt de bal in één keer door. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vorlický rent richting de bal. Vorlický passt de bal in één keer door. Daar is Kalapotharakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pongor speelt de bal door. Anglada is nu in balbezit. Anglada geeft een hoge lob. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Anglada geeft de bal voor. Klungelig pakt Prapor de bal. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Охта 0:1

24e minuut.
Prapor rent richting de bal. Caposciutti rent richting de bal. Boissier verovert de bal door een tackle van achteren. Boissier schiet op doel. Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Охта 0:2

30e minuut.
Vorlický met een sublieme pass. Boissier rent richting de bal. Boissier passt de bal in één keer door. Kalapotharakos is nu in balbezit. Kalapotharakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Охта 0:3

34e minuut.
Pongor met een sublieme pass. Vorlický is nu in balbezit. Vorlický probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vorlický rent richting de bal. Vorlický met een sublieme pass. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu geeft een hoge lob. Boissier rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pongor neemt de hoekschop. Kalapotharakos rent richting de bal. Kalapotharakos haalt uit met een fantastische trap. Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Охта 0:4

43e minuut.
Anglada is nu in balbezit. Anglada geeft een hoge lob. Boissier rent richting de bal. Boissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Охта 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 64%, Охта 36%.
@Вымпел@ - Охта 0:5

49e minuut.
Dedikov is nu in balbezit. Karev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dedikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dedikov met een snel genomen vrije trap. Cogliandro kopt de bal weg. Anglada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalapotharakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalapotharakos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pongor rent richting de bal. Pongor geeft de bal voor. Boissier rent richting de bal. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Охта 0:6

59e minuut.
Pongor met een snelle inworp. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu geeft de bal voor. Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Anglada de bal. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei passt de bal zonder na te denken. Cioran is nu in balbezit. Cioran draait met de bal, schiet en ... Pshininin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Cogliandro met een sublieme pass. Kalapotharakos rent richting de bal. Anglada rent richting de bal. Anglada geeft een hoge lob. Boissier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Охта 0:7

82e minuut.
Pongor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Correa de bal. Boissier rent richting de bal. Kalapotharakos rent richting de bal. Kalapotharakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 59%, Охта 41%.
@Вымпел@ - Охта 0:7