Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKA Тигр
Ту-154 Tactiek pfobnf
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Mašek rent richting de bal. Mašek geeft een lange en hoge pass. Kudajkulov kopt de bal weg. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - Тигр 0:1

3e minuut.
Tevenet passt de bal met de wreef. Mašek rent richting de bal. Mašek passt de bal zonder na te denken. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kudajkulov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Queiroz komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Zalomaev is nu in balbezit. López Gallego is nu in balbezit. Zalomaev verovert de bal door een tackle van achteren. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz draait met de bal, schiet en ... Dzsudzsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Dzsudzsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Kotolov passt de bal in één keer door. Mašek heeft problemen om de bal te vangen. Mašek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zalomaev de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Dzsudzsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kuznetsov geeft de bal voor. Banciu rent richting de bal. Baltariu is nu in balbezit. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu draait met de bal, schiet en ... Niemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bukara probeert naar een medespeler te passen. Annaert rent richting de bal. Annaert geeft de bal voor. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CKA - Тигр 0:2

32e minuut.
Queiroz geeft een hoge lob. Ignatescu onderschept slim de pass. Annaert probeert naar een medespeler te passen. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Dzsudzsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ignatescu onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Annaert neemt de hoekschop. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Tevenet speelt de bal door. Queiroz rent richting de bal. Queiroz schiet op doel. Ignatescu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
López Gallego geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Annaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel. Dzsudzsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
López Gallego geeft de bal voor. Nəzərov kopt de bal weg. Daar is Queiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queiroz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ignatescu de bal onder controle te krijgen. Dzsudzsák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKA 78%, Тигр 22%.
CKA - Тигр 0:2

49e minuut.
Dzsudzsák trapt de bal weg. Kotolov kopt de bal weg. Zalomaev probeert de bal met de borst te controleren. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Queiroz passt de bal met de wreef. Tevenet is nu in balbezit. Tevenet passt de bal met de wreef. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Łakomiec geeft de bal voor. Tevenet met een sublieme pass. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz is nu in balbezit. Queiroz haalt uit met een fantastische trap. Dzsudzsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašek is nu in balbezit. Mašek passt de bal zonder na te denken. Queiroz is nu in balbezit. Queiroz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Olbiński haalt uit met een fantastische trap. Niemi probeert naar een medespeler te passen. Zalomaev kan de bal niet met de borst controleren. Tevenet rent richting de bal. Tevenet schiet op doel. Dzsudzsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKA 71%, Тигр 29%.
CKA - Тигр 0:2