Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istiqlal FC OLLS
4-3-1-2 Tactiek Sleep
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 33.3
outstanding Schieten good
very good Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Klimov de bal onder controle te krijgen. Speranskij kopt de bal weg. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ... Kotolov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Speranskij de bal. Vsuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen schiet op doel. Kotolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 2:0

6e minuut.
Klimov geeft een hoge lob. Inworp. Podshivalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kadykov probeert de bal aan de voet te houden. Vsuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vsuev geeft de bal voor. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Speranskij speelt de bal door. Peryt met een sublieme pass. Öymen rent richting de bal. Klungelig pakt Öymen de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ... Kotolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kadykov onderschept slim de pass. Kadykov speelt de bal door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 2:1

21e minuut.
Türker geeft een lange en hoge pass. Güneştepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Speranskij de bal. Öymen rent richting de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ... Kotolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 3:1

23e minuut.
Speranskij trapt de bal weg van het doel. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen passt de bal zonder na te denken. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kotolov trapt de bal weg. Podshivalov kopt de bal weg. Goremyka is nu in balbezit. Öymen onderschept slim de pass. Öymen schiet op doel. Kotolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kotolov speelt de bal door. Verba kopt de bal weg. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Kotolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 4:1

29e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe passt de bal in één keer door. Peryt is nu in balbezit. Peryt geeft een hoge lob. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kotolov trapt de bal weg van het doel. Kadykov probeert de bal met de borst te controleren. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen schiet op doel. Kotolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Korotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotkov geeft een lange en hoge pass. Verba geeft een hoge lob. Öymen rent richting de bal. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Kotolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Goremyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel. Kotolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vsuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vsuev geeft de bal voor. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Öymen geeft een lange en hoge pass. Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe is nu in balbezit. Peryt is nu in balbezit. Peryt schiet op doel. Kotolov bokst de bal weg.

36e minuut.
Güneştepe passt de bal met de wreef. Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Kotolov bokst de bal weg.

38e minuut.
Türker geeft een lange en hoge pass. Güneştepe rent richting de bal. Speranskij is nu in balbezit. Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Cherenkov de bal. Podshivalov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherenkov. Cherenkov krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Korotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt speelt de bal door. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 33%, FC OLLS 67%.
Istiqlal - FC OLLS 5:1

46e minuut.
Klimov met een sublieme pass. Daar is Vsuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel. Kotolov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 6:1

47e minuut.
Belanov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Türker rent richting de bal. Türker passt de bal met de wreef. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Belanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 7:1

61e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal in één keer door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Belanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sima passt de bal zonder na te denken. Peryt rent richting de bal. Peryt met een sublieme pass. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 8:1

68e minuut.
Verba speelt de bal door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Speranskij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Öymen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 9:1

70e minuut.
Podshivalov is nu in balbezit. Podshivalov geeft de bal voor. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Belanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 10:1

72e minuut.
Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. Belanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 11:1

74e minuut.
Belanov trapt de bal weg. Vsuev controleert de bal met de borst. Öymen rent richting de bal. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Verba onderschept slim de pass. Verba passt de bal met de wreef. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Belanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 12:1

82e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Korotkov begaat een overtreding. Güneştepe raakt geblesseerd tijdens het duel. Verba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kanischev is nu in balbezit. Peryt onderschept slim de pass. Peryt passt de bal in één keer door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Güneştepe de bal. Speranskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen onderschept slim de pass. Öymen schiet op doel. Belanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - FC OLLS 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 23%, FC OLLS 77%.
Istiqlal - FC OLLS 13:1