Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istiqlal Habanero
4-3-1-2 Tactiek 3-4-3
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 31.8
outstanding Schieten average
very good Passen weak
average Verdedigen average


6e minuut.
Darlewski rent richting de bal. Sima onderschept slim de pass. Sima met een sublieme pass. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Košumberský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Los zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öymen rent richting de bal. Öymen passt de bal met de wreef. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Košumberský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Tuominen geeft een lange en hoge pass. Verba kopt de bal weg. Daar is Peryt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peryt geeft een hoge lob. Öymen maakt een snoekduik en kopt de bal. Košumberský bokst de bal weg.

15e minuut.
Krutikov is nu in balbezit. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen speelt de bal door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zhitarev de bal. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Košumberský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuominen verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Öymen rent richting de bal. Mohenski is nu in balbezit. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 1:0

26e minuut.
Košumberský met een sublieme pass. Los kopt de bal weg. Tuominen is nu in balbezit. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen draait met de bal, schiet en ... Košumberský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 2:0

33e minuut.
Peryt onderschept slim de pass. Peryt geeft de bal voor. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Košumberský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 3:0

35e minuut.
Verba rent richting de bal. Verba passt de bal zonder na te denken. Peryt met een sublieme pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Verba kopt de bal weg. Öymen is nu in balbezit. Krutikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krutikov krijgt een gele kaart. Öymen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Öymen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sima passt de bal zonder na te denken. Güneştepe rent richting de bal. Zhitarev is nu in balbezit. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe schiet op doel. Košumberský bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Peryt neemt de hoekschop. Öymen springt en kopt de bal. Klungelig pakt Tuominen de bal. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shchur rent richting de bal. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Košumberský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 4:0

41e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Öymen rent richting de bal. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 25%, Habanero 75%.
Istiqlal - Habanero 5:0

47e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe passt de bal met de wreef. Mohenski onderschept slim de pass. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Los geeft de bal voor. Klungelig pakt Palaticzky de bal. Peryt probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Verba met een sublieme pass. Öymen heeft problemen om de bal te vangen. Öymen passt de bal in één keer door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. Košumberský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Zhitarev kopt de bal weg. Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Peryt passt de bal met de wreef. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Košumberský trapt de bal weg van het doel. Verba kopt de bal weg. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel. Košumberský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 6:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Kabanov de bal onder controle te krijgen. Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal in één keer door. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 7:0

60e minuut.
Mohenski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Los zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öymen kan de bal niet met de borst controleren. Öymen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 8:0

61e minuut.
Öymen geeft de bal voor. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Košumberský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peryt zal de hoekschop nemen. Daar is Öymen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 9:0

63e minuut.
Verba met de inworp. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tuominen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Los geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel. Košumberský bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Los zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen schiet op doel. Krutikov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Öymen passt de bal zonder na te denken. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Košumberský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - Habanero 10:0

79e minuut.
Darlewski speelt de bal door. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabanov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt passt de bal in één keer door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mohenski de bal onder controle te krijgen. Košumberský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 22%, Habanero 78%.
Istiqlal - Habanero 10:0