Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Barsuki Boevyje Shariki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Yushin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadovnichij speelt de bal door. Makshanzev rent richting de bal. Makshanzev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - Boevyje Shariki 1:0

14e minuut.
Dundukov geeft de bal voor. Daar is Sadovnichij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabolotin maakt een afschuwelijke overtreding. Zabolotin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Plahetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Korneev onderschept slim de pass. Makshanzev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makshanzev haalt uit met een fantastische trap. Melnikov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Barsuki - Boevyje Shariki 2:0

29e minuut.
Plahetko kopt de bal weg. Hapov geeft een lange en hoge pass. Korneev kopt de bal weg. Makshanzev rent richting de bal. Makshanzev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Barsuki 45%, Boevyje Shariki 55%.
Miagkije Barsuki - Boevyje Shariki 2:0

47e minuut.
Hapov is nu in balbezit. Hapov passt de bal zonder na te denken. Korneev is nu in balbezit. Zabolotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabolotin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zabolotin rent richting de bal. Zabolotin passt de bal in één keer door. Ivantsev is nu in balbezit. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Korneev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makshanzev is nu in balbezit. Korneev is nu in balbezit. Makshanzev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makshanzev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zhevakin verovert de bal door een tackle van achteren. Korneev is nu in balbezit. Zhevakin onderschept slim de pass. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Barsuki 48%, Boevyje Shariki 52%.
Miagkije Barsuki - Boevyje Shariki 2:0