Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Habanero Boevyje Shariki
3-4-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Nizhegorodov is nu in balbezit. Kabanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kabanov geeft de bal voor. Darlewski rent richting de bal. Darlewski schiet op doel. Yushin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Melnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov schiet op doel. Yushin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Boevyje Shariki 1:0

19e minuut.
Zhevakin is nu in balbezit. Palaticzky verovert de bal door een tackle van achteren. Palaticzky met een sublieme pass. Zakatov rent richting de bal. Zakatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zherdev rent richting de bal. Zherdev geeft een hoge lob. Zayadlov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habanero 38%, Boevyje Shariki 62%.
Habanero - Boevyje Shariki 1:0

51e minuut.
Shchur geeft de bal voor. Daar is Kadkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Yushin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Boevyje Shariki 2:0

55e minuut.
Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Bulykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulykin schiet op doel. Yushin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Boevyje Shariki 3:0

64e minuut.
Darlewski rent richting de bal. Darlewski draait met de bal, schiet en ... Nizhegorodov kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shchur zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Plahetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky verovert de bal door een tackle van achteren. Palaticzky passt de bal met de wreef. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Yushin bokst de bal weg.

72e minuut.
Bulykin kan de bal niet met de borst controleren. Bulykin passt de bal in één keer door. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Krutikov probeert de bal met de borst te controleren. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky speelt de bal door. Shchur is nu in balbezit. Shchur geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulykin rent richting de bal. Bulykin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Boevyje Shariki 4:0

84e minuut.
Zhevakin geeft een hoge lob. Inworp. Shchur met de inworp. Daar is Darlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darlewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Shchur passt de bal in één keer door. Palaticzky is nu in balbezit. Palaticzky passt de bal in één keer door. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rzheutskij heeft problemen om de bal te vangen. Palaticzky met een sublieme pass. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulykin rent richting de bal. Bulykin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habanero 21%, Boevyje Shariki 79%.
Habanero - Boevyje Shariki 4:0