Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Habanero Smeshnyje Strekozy
3-4-3 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Palaticzky passt de bal in één keer door. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov rent richting de bal. Zakatov draait met de bal, schiet en ... Shvernik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Palaticzky met een sublieme pass. Bazarbaev is nu in balbezit. Bulykin onderschept slim de pass. Bulykin schiet op doel. Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Smeshnyje Strekozy 1:0

15e minuut.
Bulykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulykin is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shchur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bazarbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Smeshnyje Strekozy 2:0

17e minuut.
Palaticzky heeft problemen om de bal te vangen. Palaticzky passt de bal in één keer door. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shvernik de bal onder controle te krijgen. Rzheutskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zakatov rent richting de bal. Zakatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Smeshnyje Strekozy 3:0

22e minuut.
Shevchuk passt de bal in één keer door. Mohenski rent richting de bal. Ivankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivankov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabanov met een snelle inworp. Palaticzky probeert naar een medespeler te passen. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Darlewski is nu in balbezit. Darlewski draait met de bal, schiet en ... Shvernik probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kabanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rzheutskij bokst de bal weg. Shvernik kan de bal niet met de borst controleren. Rzheutskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habanero 36%, Smeshnyje Strekozy 64%.
Habanero - Smeshnyje Strekozy 3:0

57e minuut.
Shchur met een snelle inworp. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski geeft een lange en hoge pass. Bulykin is nu in balbezit. Bulykin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bobior geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shchur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darlewski rent richting de bal. Darlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Shvernik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shchur met de inworp. Forkash controleert de bal met de borst. Darlewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Forkash rent richting de bal. Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski speelt de bal door. Bulykin rent richting de bal. Bulykin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Shchur met een sublieme pass. Zakatov heeft problemen om de bal te vangen. Bulykin is nu in balbezit. Bulykin draait met de bal, schiet en ... Rzheutskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Smeshnyje Strekozy 4:0

84e minuut.
Darlewski met een sublieme pass. Bulykin rent richting de bal. Shvernik rent richting de bal. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Rzheutskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulykin rent richting de bal. Bulykin draait met de bal, schiet en ... Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Habanero - Smeshnyje Strekozy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habanero 27%, Smeshnyje Strekozy 73%.
Habanero - Smeshnyje Strekozy 5:0