Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vityazi Smeshnyje Strekozy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Cherenkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alikin met de inworp. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev geeft een hoge lob. Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Razinskij haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Vernik geeft de bal voor. Razinskij rent richting de bal. Shvernik rent richting de bal. Razinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Razinskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Vernik de bal. Alikin verovert de bal door een tackle van achteren. Alikin probeert naar een medespeler te passen. Evpatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evpatov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Cherenkov de bal onder controle te krijgen. Evpatov is nu in balbezit. Evpatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - Smeshnyje Strekozy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 52%, Smeshnyje Strekozy 48%.
Vityazi - Smeshnyje Strekozy 0:1

52e minuut.
Dudkin is nu in balbezit. Rzheutskij rent richting de bal. Dudkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzheutskij raakt geblesseerd tijdens het duel. Zykov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vernik is nu in balbezit. Evpatov rent richting de bal. Shevchuk rent richting de bal. Evpatov rent richting de bal. Evpatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zykov onderschept slim de pass. Rogovskij is nu in balbezit. Rogovskij geeft de bal voor. Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Razinskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zairullin met een harde bal richting middenveld. Vernik kopt de bal weg. Zykov heeft problemen om de bal te vangen. Bushkov rent richting de bal. Bushkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 34%, Smeshnyje Strekozy 66%.
Vityazi - Smeshnyje Strekozy 0:1