Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalingrad Madfox
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Pinsler speelt de bal door. Angioni met een sublieme pass. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Galin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olenikov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Madfox 0:1

10e minuut.
Chumakov rent richting de bal. Skolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skolimowski speelt de bal door. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Madfox 0:2

22e minuut.
Piñeyrúa verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeyrúa speelt de bal door. Daar is Pinsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinsler geeft een lange en hoge pass. Fornaris springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica speelt de bal door. Pinsler met een sublieme pass. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Shalimov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinsler. Shalimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zhevakin heeft problemen om de bal te vangen. Yefimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yefimov haalt uit met een fantastische trap. Qasımov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Semak is nu in balbezit. Bradvica onderschept slim de pass. Bradvica probeert naar een medespeler te passen. Fornaris heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Madfox 0:3

38e minuut.
Angioni met een snelle inworp. Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica passt de bal in één keer door. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fornaris krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Madfox 0:4

40e minuut.
Pinsler passt de bal met de wreef. Angioni is nu in balbezit. Angioni geeft de bal voor. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Galin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fornaris probeert naar een medespeler te passen. Angioni is nu in balbezit. Angioni passt de bal in één keer door. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Angioni zal de hoekschop nemen. Daar is Skolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Madfox 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 63%, Madfox 37%.
Stalingrad - Madfox 0:5

50e minuut.
Inworp. Szczepański met de inworp. Angioni is nu in balbezit. Angioni geeft een lange en hoge pass. Fornaris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Piñeyrúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinsler is nu in balbezit. Pinsler passt de bal in één keer door. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Angioni controleert de bal met de borst. Angioni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nikonov de bal. Fornaris rent richting de bal. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - Madfox 0:6

55e minuut.
Chumakov met de inworp. Babenkov is nu in balbezit. Bradvica met een sublieme pass. Fornaris rent richting de bal. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pinsler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nikonov de bal. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szczepański met de inworp. Pinsler probeert naar een medespeler te passen. Fornaris is nu in balbezit. Bradvica rent richting de bal. Bradvica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaderenko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Angioni onderschept slim de pass. Angioni met een sublieme pass. Fornaris is nu in balbezit. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Burda komt het veld opgelopen. Galin trapt de bal weg. Angioni kopt de bal weg. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Galin met een harde bal richting middenveld. Piñeyrúa kopt de bal weg. Chumakov heeft problemen om de bal te vangen. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica haalt uit met een fantastische trap. Galin bokst de bal weg.

74e minuut.
Angioni heeft problemen om de bal te vangen. Angioni geeft de bal voor. Galin probeert wanhopig de bal te grijpen. Fornaris rent richting de bal. Fornaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Galin met een harde bal richting middenveld. Pinsler kopt de bal weg. Angioni is nu in balbezit. Angioni schiet op doel. Galin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Fornaris passt de bal in één keer door. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski geeft een hoge lob. Pinsler is nu in balbezit. Pinsler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fornaris heeft problemen om de bal te vangen. Burda is nu in balbezit. Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 85%, Madfox 15%.
Stalingrad - Madfox 0:6