Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMAZ PFK Volki
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


6e minuut.
Ryzhov passt de bal in één keer door. Tolbukhin is nu in balbezit. Dubinin verovert de bal door een tackle van achteren. Dubinin draait met de bal, schiet en ... Nudndyj verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tolbukhin kopt de bal weg. Popsa heeft problemen om de bal te vangen. Popsa speelt de bal door. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov draait met de bal, schiet en ... Ryzhkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Ryzhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhov geeft een lange en hoge pass. Kobeleb rent richting de bal. Dubinin onderschept slim de pass. Dubinin draait met de bal, schiet en ... Ryzhkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - PFK Volki 1:0

11e minuut.
Averin passt de bal zonder na te denken. Gusarov rent richting de bal. Gusarov speelt de bal door. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov draait met de bal, schiet en ... Edemskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Dudarenko onderschept slim de pass. Dudarenko geeft een lange en hoge pass. Daar is Nudndyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubinin rent richting de bal. Dubinin draait met de bal, schiet en ... Ryzhkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Edemskij met een harde bal richting middenveld. Ryzhov kopt de bal weg. Zheltouhov speelt de bal door. Dubinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubinin schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 35%, PFK Volki 65%.
ALMAZ - PFK Volki 1:0

50e minuut.
Potapov geeft de bal voor. Klungelig pakt Nudndyj de bal. Dubinin is nu in balbezit. Dubinin haalt uit met een fantastische trap. Nudndyj probeert de bal aan de voet te houden. Ryzhkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Zheltouhov passt de bal zonder na te denken. Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariev speelt de bal door. Dubinin rent richting de bal. Dubinin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - PFK Volki 2:0

58e minuut.
Zheltouhov speelt de bal door. Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariev speelt de bal door. Dubinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubinin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariev passt de bal met de wreef. Kobeleb geeft de bal voor. Dariev geeft een lange en hoge pass. Dubinin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Edemskij speelt de bal door. Zheltouhov kopt de bal weg. Daar is Dubinin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - PFK Volki 3:0

79e minuut.
Zheltouhov kopt de bal weg. Torbinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov onderschept slim de pass. Ryzhov schiet op doel. Nudndyj probeert de bal aan de voet te houden. Ryzhkin bokst de bal weg.

81e minuut.
Shchetinin met een sublieme pass. Inworp. Potapov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dariev geeft een hoge lob. Daar is Kobeleb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - PFK Volki 4:0

84e minuut.
Zheltouhov passt de bal in één keer door. Dariev rent richting de bal. Dariev probeert naar een medespeler te passen. Ryzhov rent richting de bal. Ryzhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nudndyj probeert naar een medespeler te passen. Lillee speelt de bal door. Kobeleb is nu in balbezit. Dubinin verovert de bal door een tackle van achteren. Dubinin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMAZ - PFK Volki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMAZ 29%, PFK Volki 71%.
ALMAZ - PFK Volki 5:0