Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enlym Artem
4-3-1-2-Muh Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Vygodskij probeert naar een medespeler te passen. Plahetko rent richting de bal. Plahetko geeft de bal voor. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forkash rent richting de bal. Forkash met een sublieme pass. Plahetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahetko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov maakt een afschuwelijke overtreding. Petrakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Karev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popov rent richting de bal. Popov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Popov geeft de bal voor. Zuev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vadimov de bal. Karev is nu in balbezit. Karev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zadachin rent richting de bal. Zadachin passt de bal zonder na te denken. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Artem 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 60%, Artem 40%.
Enlym - Artem 1:0

66e minuut.
Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vadimov met de inworp. Martynov geeft de bal voor. Ivahin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Plahetko rent richting de bal. Evlanov verovert de bal door een tackle van achteren. Evlanov passt de bal in één keer door. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Ivahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponomariov is nu in balbezit. Ponomariov schiet op doel. Ivahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Artem 2:0

75e minuut.
Karev probeert de bal aan de voet te houden. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov speelt de bal door. Ponomariov rent richting de bal. Ponomariov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Popov kopt de bal weg. Zuev rent richting de bal. Ponomariov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov schiet op doel. Ivahin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Martynov met de inworp. Vadimov is nu in balbezit. Vadimov met een sublieme pass. Ponomariov rent richting de bal. Ponomariov draait met de bal, schiet en ... Ivahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Artem 3:0

87e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov probeert naar een medespeler te passen. Forkash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrakov rent richting de bal. Petrakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 29%, Artem 71%.
Enlym - Artem 3:0