Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enlym Stalingrad
4-3-1-2-Muh Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 27.9
weak Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Mamykin probeert naar een medespeler te passen. Kovtun rent richting de bal. Zadachin begaat een overtreding. Zadachin krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Mamykin de bal. Mamykin geeft een hoge lob. Shcherbinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yefimov onderschept slim de pass. Yefimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Stalingrad 0:1

11e minuut.
Kovtun rent richting de bal. Ponomariov onderschept slim de pass. Ponomariov passt de bal zonder na te denken. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Babenkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negoduev komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Mamykin geeft een lange en hoge pass. Fomin probeert de bal aan de voet te houden. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mamykin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Stalingrad 0:2

22e minuut.
Mamykin met een sublieme pass. Boiangiu speelt de bal door. Yefimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yefimov haalt uit met een fantastische trap. Kalinkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Stalingrad 0:3

33e minuut.
Semak verovert de bal door een tackle van achteren. Semak met een sublieme pass. Evlanov probeert naar een medespeler te passen. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schiet op doel. Cherenkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Shcherbinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcherbinin geeft een hoge lob. Boiangiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... Kalinkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fomin de bal. Yefimov is nu in balbezit. Yefimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Stalingrad 0:4

39e minuut.
Sánchez Soler is nu in balbezit. Sánchez Soler met een sublieme pass. Daar is Gusarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 48%, Stalingrad 52%.
Enlym - Stalingrad 0:4

50e minuut.
Vadimov passt de bal zonder na te denken. Martynov is nu in balbezit. Martynov passt de bal zonder na te denken. Ponomariov rent richting de bal. Ponomariov draait met de bal, schiet en ... Cherenkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Negoduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu speelt de bal door. Yefimov is nu in balbezit. Yefimov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal met de wreef. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shcherbinin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Stalingrad 0:5

70e minuut.
Shalimov komt het veld opgelopen. Mušálek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Semak probeert naar een medespeler te passen. Mamykin is nu in balbezit. Mamykin geeft een lange en hoge pass. Mušálek rent richting de bal. Mušálek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - Stalingrad 0:6

88e minuut.
Kovtun passt de bal in één keer door. Daar is Shalimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shalimov geeft een hoge lob. Mušálek rent richting de bal. Mušálek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 40%, Stalingrad 60%.
Enlym - Stalingrad 0:6