Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKOREL Homs FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Timofeev is nu in balbezit. Timofeev passt de bal in één keer door. Reshko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karachev is nu in balbezit. Karachev probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vlasov passt de bal zonder na te denken. Zabotkin probeert naar een medespeler te passen. Reshko rent richting de bal. Reshko draait met de bal, schiet en ... Luzhnyj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Homs FC 1:0

19e minuut.
Belkin heeft problemen om de bal te vangen. Zharenyj is nu in balbezit. Zabotkin is nu in balbezit. Reshko is nu in balbezit. Reshko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rebko heeft problemen om de bal te vangen. Reshko bereikt de bal nog maar net als eerste. Reshko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Goldschmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravliov onderschept slim de pass. Met opzet legt Zharenyj zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zharenyj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zharenyj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Shchukin met een harde bal richting middenveld. Zabotkin kopt de bal weg. Timofeev is nu in balbezit. Reshko onderschept slim de pass. Reshko draait met de bal, schiet en ... Luzhnyj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Homs FC 2:0

38e minuut.
Vlasov onderschept slim de pass. Vlasov geeft de bal voor. Khobot kopt de bal weg. Zabotkin is nu in balbezit. Zabotkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Homs FC 3:0

41e minuut.
Vasenin onderschept slim de pass. Vasenin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhuravliov de bal. Belkin rent richting de bal. Belkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zayadlov geeft een lange en hoge pass. Goldschmit heeft problemen om de bal te vangen. Goldschmit met een sublieme pass. Belkin rent richting de bal. Belkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 29%, Homs FC 71%.
FKOREL - Homs FC 3:0

50e minuut.
Vasenin passt de bal zonder na te denken. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin verovert de bal door een tackle van achteren. Belkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Goldschmit heeft problemen om de bal te vangen. Beschastnykh rent richting de bal. Goldschmit verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Belkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shchukin trapt de bal weg. Zhuravliov heeft problemen om de bal te vangen. Goldschmit is nu in balbezit. Goldschmit haalt uit met een fantastische trap. Shchukin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin haalt uit met een fantastische trap. Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Homs FC 3:1

74e minuut.
Zhuravliov met de inworp. Zayadlov geeft een hoge lob. Esipov rent richting de bal. Reshko bereikt de bal nog maar net als eerste. Reshko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zabotkin speelt de bal door. Goldschmit is nu in balbezit. Goldschmit probeert naar een medespeler te passen. Belkin rent richting de bal. Belkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Goldschmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravliov onderschept slim de pass. Dun onderschept slim de pass. Goldschmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Shaposhnikov rent richting de bal. Belkin onderschept slim de pass. Belkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Homs FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 65%, Homs FC 35%.
FKOREL - Homs FC 3:2